Pregatiri de Internetics 2007
Luni, 03 Septembrie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Internetics 2007 se pregateste de startul inscrierilor cu un nou website. Participantii se vor putea  inscrie, in curand pe noul www.internetics.ro, la cele trei competitii din cadrul festivalului ce premiaza industria online: Web Space, Web Promo si Web Graphic.

Anul acesta, Web Space si-a reorganizat sectiunile de concurs, fiind o competitie dedicata publisherilor online, prin categoriile de concurs dedicate site-urilor de informare, si furnizorilor de servicii online, precum servicii financiare, magazine online, rezervari si ticketing.

Advertising-ul online si strategiile de marketing pentru online sunt jurizate si premiate in cadrul competitiei Web Promo. Pe langa categoria “Site-uri de promovare”, cea de „Advertising online” cuprinde sec’iunile: Bannere, E-mail marketing, Viral, Jocuri si Campanii Interactive.

Web Graphic va premia si anul acesta 100% design-ul site-urilor de promovare, dar si proiectele artistice online si site-urile experiment. In cadrul fiecarei categorii din toate competitiile se va acorda cate un premiu pe sectiune, denumit “Internetics Icon”.

Internetics este un proiect al Millenium Communications, companie care a fost infiintata in anul 1998, ca o agentie de PR. Compania are in prezent trei divizii separate: PR, BTL si proiecte proprii - Internetics, AdPrint, Gala Societatii Civile.

PUBLICITATE: