Colectie ''De la nicotina la arta'', inspirate de Profi.
Joi, 16 Martie 2017

adplayers. info

Profi expune in pasajul bucurestean de la Piata Universitatiii colectia de lucrari de arta anti-fumat reunite sub numele De la nicotina la arta, inspirate de PROFI. In primavara trecuta, la Iasi, Cluj si Bucuresti hostese inarmate cu mere declarau un zambitor razboi fumatului, adresand fumatorilor pe care ii intalneau in cale o provocare importanta: sa schimbe un obicei daunator sanatatii, cu un fruct. "Imi dai tigara pe care o fumezi in schimbul acestui mar?", intrebau ele.

Potrivit reprezentantilor profi, provocarea s-a dovedit irezistibila si multi le-au dat nu doar tigara pe care o fumau, ci chiar si intregul pachet din buzunar. Cruciada fetelor este doar unul dintre episoadele mai amplei campanii PROFI iubeste sanatatea, ce include organizarea unor crosuri in Bucuresti si Timisoara, sau parteneriatul cu Federatia Romana de Handbal, pentru sustinerea echipei nationale de handbal feminin.S-au adunat numeroase tigari si toate au ajuns in atelierul artistului Iulian Moldovan, https://www.facebook.com/iulian.moldovan.emil . Absolvent al Universitatii de Arte din Bucuresti, specializat in arte murale, tehnica mozaicului, cu inspiratie si talent, el a dat nastere unei serii de trei tablouri anti-fumat ce pot fi admirate in pasajul de la Universitate pana pe 26 martie.

Nefumator, Moldovan explica: "Se fac 8 ani de cand lucrez in tehnica asta, asa ca am folosit tigarile ca pe niste piese de mozaic, le-am redat o alta functie si le-am facut utile intr-un mod creativ, care nu iti distruge sanatatea, realizand opere de arta."

„Noi credem in sanatate si in puterea motivarii pozitive," a declarat Daniel Cirstea, Directorul General al magazinelor PROFI. "De aceea, am creat o platforma prin care sa combatem sedentarismul si fumatul, promovand totodata o alimentatie sanatoasa. Din cate stim, este prima astfel de ampla actiune de preventie promovata de o companie privata din Europa."

La randul sau, scriitorul George Radu Serafim a declarat in stilul sau: "Mai bine lucrari plastice antifumat decat fumat anti-arta".

Prin cele 526 de magazine ale sale, prezente in 274 de localitati, si cu peste 11.000 de angajati, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.

Mai mult despre Moldovan, pe contul sau de facebook

 Mai mult in Eveniment


PUBLICITATE: