Grupul Saatchi&Saatchi se muta in Central Business Park
Marti, 18 Martie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Din 24 martie, Saatchi&Saatchi se muta in casa noua, anunta reprezentantii agentiei. Grupul de companii urmeaza sa ocupe un intreg etaj din cladirea D a Central Business Park.

La noul sediu se vor afla atat birourile Saatchi&Saatchi, cat si cele ale Saatchi&Saatchi X (divizia de BTL a grupului) si Pantone Studios (divizia de productie), numarand o echipa reunita de aproximativ 85 de persoane.

„Constatam ca o data la 5 ani cresterea business-ului ne determina sa ne cautam o noua locuinta”, motiveaza miscarea grupului Radu Florescu (foto) - CEO Saatchi&Saatchi. „Sper ca la noua adresa sa ne instalam  permanent cutia pentru corespondenta si sa cream o atmosfera plina de energie si inspiratie.”  

Potrivit Saatchi & Saatchi, grupul a inchiriat, prin intermediul Colliers, un spatiu de aproximativ 2,000 mp in cladirea Central Business Park si se va bucura de toate facilitatile unei constructii clasa A: vizibilitate, acces facil, design modern si finisari de cea mai buna calitate.

 
Incepand cu 24 martie, noile contacte ale Saatchi&Saatchi, Saatchi&Saatchi X si Pantone Studios vor fi:

Central Business Park, Cladirea D+E, Parter

Calea Serban Voda nr 133, sector 4,

Bucuresti 040205

tel. 031-7.300.600,

fax 031-7.300.601

 

/ PROFILE - Saatchi&Saatchi

Saatchi&Saatchi este unul dintre cele mai mari grupuri de companii din piata de publicitate din Romania, oferind servicii specializate complete prin departamentele si companiile componente. Printre cei mai importanti clienti Saatchi&Saatchi se numara: Toyota Romania, P&G (Ariel, Blend-a-Med, Head&Shoulders, Pampers), Bunge Romania, Raiffeisen Bank, Intersnack (ChioChips), AIG (Fond de Pensii), PSI (Love Plus), Zapp, United Way Romania, Special Olympics Romania.


PUBLICITATE: