Dupa insolventa voluntara, dealer-ul Nissan nr.1 in Romania comunica intrarea pe profit
Luni, 29 August 2016


BADSI - Pipera. Cu un business de 650 de vehicule comercializate pana la mijlocul lunii august si un grad al incarcarii atelierelor de 91%, reintrarea pe profit are loc la aproape trei ani de la depunerea dosarului de insolventa

adplayers info

BADSI, dealer-ul Nissan numarul 1 in Romania, comunica reintrarea pe profit in 2016. In 2013, compania depunea documentatia de intrare in insolventa - considerat si momentul initial pentru demararea procedurii de reorganizare voluntara. Contul de relatii publice si comunicare este administrat de compania Morethanpub.

Cu un business de 650 de vehicule comercializate pana la mijlocul lunii august si un grad al incarcarii atelierelor de 91%, reintrarea pe profit are loc la aproape trei ani de la  insolventa. Potrivit companiei, planurile pentru 2017 tintesc realizarea de investitii si cresterea calitatii serviciilor, urmarind o dezvoltare bazata in principal pe recomandari.

Potrivit reprezentantilor BADSI, compania estimeaza o crestere a vanzarilor pentru anul in curs cu 40% fata de 2015 si, aproape de finalizarea procesului de restructurare a companiei, Insolventaurmareste asigurarea profitului bugeta pe 2016.  Dealerul intentioneaza ca, incepand din 2017, sa inceapa investitiile in sisteme si echipamente care sa permita eficientizarea la maxim a proceselor interne.

 „Poate una dintre cele mai importante decizii, cu beneficii imense asupra evolutiei business-ului, a fost concentrarea tuturor operatiunilor in locatia din Sos. Pipera”  a declarat Paul Badea, CEO BADSI. „Am reusit sa inchiriem sau sa vindem locatiile din Nordul Bucurestiului si am comasat toata activitatea intr-un singur punct de lucru. Era bine sa fi luat aceasta decizie chiar mai devreme, pentru ca avantajele care au decurs de aici au fost insemnate: de la diminuarea costurilor, pana la omogenizarea echipei”

„Experienta insolventei ne-a invatat sa fim mai productivi, mai eficienti”  a mai spus presedintele executiv BADSI. „Am renuntat la toate activitatile consumatoare de energie, am adus un suflu nou echipei dand din ce in ce mai multa responsabilitate si libertate de miscare personalului, aflat in contact direct cu clientul, cu scopul de a asigura un proces simplu si eficace, care sa genereze recomandari. Am crescut alaturi de angajati, impreuna am identificat solutii si tot impreuna ne uitam cu satisfactie in urma, mandri de tot ceea ce am reusit sa acumulam si sa invatam in acesti 3 ani intensi.” 

Infiintata in 1992, compania BADSI este dealer-ul Nissan numarul 1 in Romania, oferind atat servicii de achizitie autovehicule, cat si service multimarca. Cu o cifra de afaceri anuala de 4 milioane euro, in cei aproape 25 de ani de activitate BADSI a vandut peste 11.000 de masini Nissan si a inregistrat peste 130.000 de interventii in service. Astazi compania romaneasca dezvolta impreuna cu parteneri din Rusia si Austria tehnologii pentru masina conectata, fiind totodata importatorul modelului Nissan Leaf, cea mai bine vanduta masina electrica din lume.

Mai mult in Business, Insolventa, Reorganizare, Achizitii


PUBLICITATE: