Vocea Romaniei (Pro TV) se extinde in online cu Oana Tache, Digital Host
Luni, 13 Noiembrie 2017

Oana Tache, digital host Vocea Romaniei. Credit Pro TV / PR

adplayers info

PRO TV extinde, in fiecare vineri, experienta Vocea Romaniei si in online, iar Oana Tache este gazda din digital care intoarce pe toate fetele vedetele, invitatii speciali si concurentii care lupta anul acesta pentru marele trofeu. De la ora 19:30, dar si in pauzele de publicitate, telespectatorii pot descoperi atmosfera din backstage si pot fi mai aproape de preferatii lor chiar pe pagina de facebook Vocea Romaniei.

In numai patru zile, inainte de fiecare editie live Vocea Romaniei, dar si in pauzele de publicitate, Oana Tache e vocea din online si aduce intreaga experienta pe pagina oficilala de facebook a show-ului.

“Intr-o lume in continua schimbare, era firesc sa aderam la trend-urile internationale si sa venim cu un concept care sa aduca telespectatorul mai aproape de Vocea Romaniei, in online” a spus Oana Tache, digital host Vocea Romaniei.

„Ma bucur ca aceasta idee a fost sustinuta, s-a dezvoltat frumos, si ma bucur ca am alaturi o echipa de oameni extrem de deschisi, care cred in inovatie. Asadar, va dau intalnire pe facebook-ul Vocea Romaniei in fiecare vineri! Sa descoperi ce se intampla in culise, sa nu ratezi niciun moment, sa fii alaturi de noi la fiecare pas, sa stai de vorba cu vedetele tale preferate si sa le spui concurentilor verde-n fata ce crezi despre ei, totul in real time”.

„Sa vezi si ce nu se vede la TV si sa traiesti experienta celui mai tare show! Sa iei parte la actiune! Sa faci show odata cu noi! Popor de voce insetat, stai conectat!” a mai adaugat Oana Tache, digital host Vocea Romaniei.

Mai mult in Media, TV


PUBLICITATE: