The Alternative School lanseaza TalentBet 2021. Aplicatii pentru burse, pana pe 28 iunie.
Marti, 15 Iunie 2021

 

Credit. The Alternative School / TalentBet 2021. 

AdPlayers. info

The Alternative School lanseaza TalentBet 2021, o platforma de evolutie profesionala si personala adresata tinerilor creativi care vor sa-si contureze memorabil prezenta in industrie. Ei vor lucra la brandul personal, dar si pe briefuri oferite de clienti locali si internationali care, la randul lor, vor beneficia de perspectiva fresh a unei generatii nascute in digital.

WHY

TalentBet2021 ofera un mix de traininguri, servicii de personal branding, mentorat si internship, care sa-i ajute pe creativi in pozitionare, in discursul public si in corecta definire a atuurilor profesionale.  

TalentBet a fost lansat anul trecut, in contextul pandemiei, provocand creativii si brandurile locale sa se autodepaseasca, gasind solutii de business si comunicare de criza.

HOW

Dupa feedback-ul de exceptie, noua editie TalentBet se va concentra pe tinerii creativi pasionati de design, limbaje vizuale in social media si marcom eficient, interesati sa-si contureze o identitate profesionala memorabila si sa isi slefuiasca aptitudinile intr-un context competitiv.Ei vor invata sa isi articuleze fara cusur vocea profesionala, construindu-si un portofoliu, un CV si un brand personal cu amprenta digitala unica.

INTERNATIONAL GOALS

Cei mai buni dintre ei vor face internship in agentii locale si internationale (Depot Rusia, Supple Studio UK) si, evident, vor primi o diploma ce confirma specializarea. In plus, cei cu varste de pana in 23 de ani au oportunitatea de a se califica pentru shortlist-ul competitiei nationale Roger Hatchuel, academia creativa din cadrul Festivalului International de Creativitate Cannes Lions 2022.

WHEN

La sfarsitul celor 12 intalniri #TalentBet ce vor avea loc martea si joia de la 7 la 9, pe Zoom, si sambata de la 11, in real life, participantii vor avea un film de prezentare de 2 minute, ce va servi pentru aplicatia la Roger Hatchuel, un CV bine articulat, un brand personal promitator, sansa de a lucra si de a primi feedback de la profesionisti in domeniu pe cel putin un brief real, numai bun de adaugat in portofoliu si de a accesa programe de internship cu durate intre 1 luna si 3 luni.

Sambetele vor fi ocupate de workshop-uri tinute de Above 106, grupul de Alumni, powered by The Alternative School si includ: 101 on GIF Creation cu Amalia Vornicu, Video Editing Skills cu Lin Pham, Notiuni de design si tipografie aplicata cu Bogdan Petean, Makeup pentru Business Look & Etiquette cu Dana Vartopeanu, terapie prin aranjamente florale cu Ioana Marinescu Sima.

WHO

Mentorii programului TalentBet sunt Filip Gonzacenco (Art Director, Publicis Paris), Andrei Chirisi (Creative Director), Marina Cordun (Senior Copywriter), Iashido (Graphic Artist), Alexandra Bombita (Senior Copywriter), Cristian Pasarica – Social Media expert, Mindshare si Teodora Migdalovici (Creative Ambassador si Fondatoare The Alternative School).

COSTS

Accesul la programul de mai sus este de 150 de E+TVA. Pentru pachetul Premium costurile sunt de 200 de E+ TVA pentru cei de pana in 23 de ani si 300 de E pentru cei de peste 23 de ani.

Pachetul TalentBet Premium implica, dincolo de beneficiile associate programului Clasic, un shooting profesionist si mentorship One-on-One cu Teodora Migdalovici, Creative Ambassador, consultant si speaker international cu experienta de peste doua decenii, cu focus pe orientare profesionala si ghidaj in cariera, precum si integrare in baza exclusivista de date a #TheAlternativeSchool, pentru recrutare in cadrul agentiilor creative locale si internationale.

JOIN US

TheAlternativeSchool pune la bataie si 4 burse – misiunea celor care aplica la ele este sa faca un video de prezentare de 2 minute, in care sa explice cine sunt, ce-I pasioneaza, care sunt brandurile favorite si care e diferenta pe care vor s-o faca in lume, in calitate de creativi.

Aplicatiile pentru burse sunt asteptate pana pe 28 iunie. Inscrierile in program se incheie pe 30 iunie. TalentBet incepe joi, 1 iulie. 

Mai mult in Educatie, Festival,


PUBLICITATE: