Silviu Ispas in conducerea Federatiei Internationale a Birourilor de Audit
Vineri, 22 Octombrie 2010

 (AdPlayers, Iulian Toma )

Silviu Ispas, Presedintele BRAT, a fost ales in Consiliul Director al  Federatiei Internationale a Birourilor de Audit (International Federation of Audit Bureau of Circulation, IFABC).

Potrivit unei informari remise de Biroul Roman de Audit al Tirajelor, Ispas a fost ales in conducerea forului international ca reprezentant din partea tarilor ce auditeaza sub 10 milioane de copii anual (printre care Argentina, Cehia, Hong Kong, Korea, Mexic, Norvegia, Portugalia, Serbia). In Consiliul Director mai sunt reprezentate birourile de audit din Anglia, Spania, Australia, Polonia, Olanda, India si Brazilia.

Numirea a avut loc in cadrul Adunarii Generale IFABC, care a avut loc in perioada 11 – 13 octombrie 2010 la Seoul. La intalnirea de saptamana trecuta au fost discutate subiectele curente legate de activitatea de audit,  masurarea mediilor digitale, extinderea auditului catre editiile digitate ale publicatiilor si crearea unor standarde generale internationale comune in acest sens.

BRAT este membra a Federatiei Internationale a Birourilor de Audit din anul 1999. IFABC a fost infiintata in anul 1963, in vederea promovarii transparentei in evaluarea performantelor produselor media, la inceput prin auditul tirajelor, aria de interes extinzandu-se si catre auditarea si masurarea mediilor digitale. In prezent IFABC are un numar de 44 de membri, formati din asociatii nationale care au ca obiectiv auditul tirajelor si/sau masurarea mediilor online. In federatie sunt reprezentate birouri de audit din intreaga Europa, cum ar fi Germania, Spania, Franta, Italia, Austria, Ungaria, dar si birouri de pe alte continente cum sunt cele din USA, Canada, India, China, Korea, Japonia, Brazilia, si altele. 

Mai mult in
BRAT


PUBLICITATE: