Record Top Influencers: INNA, 2 miliarde vizualizari pe propriul canal Youtube si 3 miliarde pe toate
Luni, 11 Septembrie 2017

Record INNA pe YouTube - 2 miliarde de vizualizari pe propriul canal. Credit: Global / Fabrica de PR

Cu aproape 3 miliarde de vizualizari in total pe Youtube si pozitionandu-se pe locul 73 in lume, romanca a depasit artisti precum Wisin, Akon, Sean Paul, Madonna, Lana del Rey, Kanye West, Lil Wayne, Justin Timberlake, Mariah Carey, will.i.am.

adplayers.info

INNA stabileste un nou record pe YouTube, anunta reprezentantii de comunicare Global Records. Potrivit responsabililor de relatii publice de la Fabrica de PR, artista din Romania tocmai a depasit 2 miliarde de vizualizari pe propriul canal.

In total pe YouTube (adica si pe alte canale), INNA se apropie de 3 miliarde de vizualizari, pozitionandu-se pe locul 73 in lume, depasind artisti precum Wisin, Akon, Sean Paul, Madonna, Lana del Rey, Kanye West, Lil Wayne, Justin Timberlake, Mariah Carey, will.i.am.

Tot de curand, INNA a ajuns la 3 milioane de abonati pe propriul ei canal de YouTube, devansand artisti precum Madonna, Robbie Williams sau Rita Ora.
https://www.youtube.com/user/InnaRomania

„Nu pot decat sa fiu fericita pentru ca muzica imi este apreciata, ca fanii urmaresc videoclipurile mele si ca imi asculta piesele. Le multumesc si nu pot decat sa ii asigur ca urmeaza si mai multa muzica”, a declarat INNA.

Cei care intra pe canalul de YouTube INNA gasesc filmari de pe scenele lumii, unde artista sustine concerte, imagini backstage de la sedinte foto, filmari, viata de turneu, sesiuni live, videoclipuri oficiale, proiecte speciale, piese care au devenit hituri la nivel mondial, colaborari cu artisti precum Pitbull, JBalvin, Daddy Yankee, Yandel. 

INNA a filmat numeroase sesiuni live devenite virale pe Internet – Rock the Roof – INNA canta cu bandul pe acoperisurile celor mai inalte cladiri din cele mai mari orase din lume: Paris, Londra, Mexico City, Istanbul, Venice Beach in Los Angeles, dar si Bucuresti, Rock the Street, Grandma Session, On the Road – imagini din turneele INNEI in toata lumea.

Pe Facebook, are peste 11 milioane de fani (mai multi decat numarul de utilizatori de Facebook din Romania), pe Twitter peste 1.3 milioane de followers si 1.7 milioane de followers pe Instagram.


INNA - Ruleta feat. Erik : 80 de milioane de vizualizari Credit: Global / Fabrica de PR

Cel mai recent single al INNEI, „Ruleta”, are aproape 80 de milioane de vizualizari in doua luni si jumatate, un record pentru artista. INNA va lansa un EP cu piese in limba engleza si spaniola, o parte din ele compuse chiar de ea.

Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJan, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek. 

Mai mult in PR, Interactive, Influencers


PUBLICITATE: