Realitatea TV a deschis la Timisoara
Miercuri, 05 Noiembrie 2008



(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Realitatea TV a deschis o noua statie locala de televiziune la Timisoara. Evenimentul de lansare care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, pe 31 octombrie 2008, au fost prezenti mai mult de 400 de invitati si s-a desfasurat la Hotelul  Elysee din apropierea Timisoarei.

 

Sorin Kosz, directorul statiei locale Realitatea TV a spus ca „Timisoara este o alegere fireasca in strategia de dezvoltare a statiilor locale Realitatea TV. Potentialul economic si oportunitatile jurnalistice locale justifica pe deplin aceasta decizie.”

 

Printre oficialitatile prezente la eveniment sunt de remarcat prezentele presedintelui Consiliului Judetean Timis, Constantin Ostaficiuc, a prefectului Judetului Timis, Ovidiu Draganescu, a primarului Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu. De la postul central Realitatea TV au fost prezenti la evenimentul de lansare al celei de-a cincea statii locale,  realizatorii Mihai Tatulici, Liana Alexandru (fosta Patras) si Andreea Cretulescu.

 

Potrivit reprezentantilor postului, pe langa programul national al retelei, Realitatea TV Timisoara va difuza mai multe jurnale de stiri locale de-a lungul zilei. Seara, telespectatorii vor putea urmari cele mai importante stiri in sinteza zilei, dar si un talk-show, care va atinge subiectele fierbinti ale zilei.


PUBLICITATE: