Newsweek si-a luat bilet la IAA European Summit
Vineri, 17 August 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

“Este greu de estimat, evident, interesul publicatiilor, dar aici avem un semnal foarte puternic”, a afirmat, pentru AdPlayers, Razvan Gavrilescu, Summit Organizer la IAA European Summit, despre numarul jurnalistilor care pot fi acreditati la evenimentul european ce va avea loc la sfarsitul lunii viitoare, la Palatul Parlamentului din Bucuresti.

“Pot fi si 50-100 de jurnalisti dar ne putem astepta si la 200, in functie de interesul aratat de publicatiile locale si internationale, iar aici avem un semnal foarte puternic”, estimeaza Razvan Gavrilescu, care ofera si un exemplu: “Un reprezentant de la Newsweek nu a asteptat acreditarile si s-a inscris ca participant la eveniment, banuiesc, pentru a fi sigur ca nu pierde IAA European Summit”, motiveaza el.

Presa locala si internationala poate accesa, pe site-ul official al summit-ului, formularul de acreditare al evenimentului doar pana la 15 septembrie. Jurnalistii vor putea primi una dintre cele doua variante de acreditare – A si B.

Pe baza acreditarii de tip B se va putea participa la conferinte, iar acreditarea de tip A confera detinatorului dreptul de a participa la toate evenimentele summit-ului, inclusiv la evenimentele sociale. La cerere, acreditarea de tip B se poate transforma in cea de tip A, contra sumei de 150 Euro. 

“Am optat pentru cele doua tipuri de acreditari deoarece IAA European Summit 2007 este un subiect de interes pentru jurnalisti din mai multe domenii si vrem sa le oferim tuturor posibilitatea de a intra in contact cu unele dintre cele mai renumite nume din industria de marketing si comunicare din intreaga lume”, explica Razvan Gavrilescu. 

“Prin aceasta modalitate de acreditare, ne aliniem la standardele internationale ale festivalurilor si conferintelor care si-au castigat deja renumele”, subliniaza oficialul.

“Va fi si o selectie a publicatiilor pentru ca nu putem acredita orice publicatie care-si manifesta interesul pentru IAA European Summit”, conchide oficialul IAA European Summit. „Pe langa partenerii media vorbim de publicatii de business si de specialitate, publicatii cu informatii de interes general”.

Informatii cu privire la IAA European Summit pot fi obtinute la Anca Rancea - IAA Romania – Summit Press Officer, anca.rancea@iaa.ro .

AdPlayersFile

IAA European Summit 2007 va avea loc in perioada 26-28 septembrie, in cadrul Palatul Parlamentului, avand ca tema "Europe. Continuous Change". Potrivit organizatorilor, Summitul va acoperi arii de interes pentru comunitatea de marketing si comunicare cum sunt Legislation and Self Regulation, Communication Planning & Research si CSR.

Pentru membrii IAA costul participarii este de 600 Euro pentru inregistrarile de pana la 31 august si 700 Euro pentru ultimele inscrieri de pana la 15 septembrie. Pentru non-membrii IAA costul este cu 100 de Euro in plus. Potrivit organizatorilor, site-ul dedicat al Summitului IAA, www.iaaeurosummit2007.eu, ofera informatii la zi referitoare la programul si inscrierea participantilor la summit.


PUBLICITATE: