Muzeul AGERPRES. 130 de ani de la infiintarea Agentiei Nationale de Presa
Miercuri, 27 Martie 2019

 

Credit. Muzeul AGERPRES.  130 de ani de la infiintarea Agentiei Nationale de Presa

Vizitand Muzeul online, la linkul http://muzeu.agerpres.eu/, cei inetresati vor putea descoperi personalitati, evenimente, obiceiuri, peisaje, detalii dintr-o Romanie de demult, dar si din cea a zilelor noastre.

AdPlayers.info

Miercuri, 27 martie, Agentia Nationala de Presa AGERPRES implineste 130 de ani de la înfiinţare, se arata intr-o comunicare remisa AdPlayers. Prima agenţie de presă din România continua sa transmita cele mai importante ştiri, din tara si din strainatate, romanilor, dar si sa actualizeze lumea cu informatii despre Romania.

Cu aceasta ocazie aniversara, Agentia Nationala de Presa lanseaza Muzeul AGERPRES, un proiect nascut din dorinta de a valorifica si impartasi bogatul fond documentar pe care agentia il detine. Muzeul AGERPRES prezinta publicului larg fotografii, documente si informatii cu valoare istorica, incadrate in diverse perioade de timp. Toate acestea reprezinta marturii ale celor mai importante evenimente culturale, istorice, economice, sportive, sociale la care reporterii si fotoreporterii AGERPRES au luat parte negresit.

Vizitand Muzeul online, la linkul http://muzeu.agerpres.eu/, cei inetresati vor putea descoperi personalitati, evenimente, obiceiuri, peisaje, detalii dintr-o Romanie de demult, dar si din cea a zilelor noastre.

Tot in contextul aniversar, echipa AGERPRES a realizat o sectiune speciala, pe site-ul public www.agerpres.ro, #AGERPRES130, sub care sunt grupate testimoniale ale unor personalitati din diferite domenii, precum diplomatie, politica, economie, cultura si sport, care confirma profesionalismul si performantele Agentiei Nationale de Presa, de-a lungul timpului.

Astfel, la sectiunea https://www.agerpres.ro/agerpres130 cei pasionati de povestea agentiei pot parcurge mesajele aniversare si declaratiile multor nume reprezentative pentru Romania. Agentia Nationala de Presa scrie istorie in fiecare zi, din 1889.

Zeci de corespondenti au transmis de-a lungul anilor de la evenimente din tara, dar si de peste hotare, agentia adunand milioane de relatari din toate domeniile si colectand marturii prin milioane de fotografii realizate, care prezinta lumea si viata asa cum sunt.

AGERPRES multumeste cititorilor si partenerilor pentru incredere si ii invita sa urmareasca o parte din istoria AGERPRES, accesand clipul video de la linkul: https://youtu.be/OidvfQyvZmQ


PUBLICITATE: