Lowe a refuzat licitatia Timisoreana
Vineri, 16 Martie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Lowe & Partners a decis sa decline, din motive ce tin de politica agentiei, invitatia lansata în decembrie anul trecut de compania Ursus Breweries pentru participarea la licitatia de selectie a agentiei care va realiza comunicarea brandului Timisoreana în viitor, se arata într-un comunicat al agentiei de publicitate.

Potrivit agentiei, contractul dintre Lowe si Ursus Breweries a expirat recent, la scurt timp dupa lansarea celui mai recent spot TV semnat Lowe – „Printul”. 

Anuntul vine la putin timp dupa ce GMP a fost aleasa agentia de brand pentru Timisoreana, la capatul unei licitatii carea durat 3 luni si la care au participat mai mult agentii de publicitate.

Oficialii companiei Lowe spun ca, dupa 4 ani în care Lowe & Partners a fost agentia de publicitate full service a brandului, Timisoreana a devenit cea mai vânduta bere din România pe segmentul mainstream.

Pe parcursul acestei perioade în care a beneficiat de creatia & strategia Lowe, Timisoreana a crescut în imagine si vânzari ca nicio alta marca de bere de pe piata româneasca: evolutie de la locul 6 la locul 1 ca volum de vânzari pe segmentul mainstream; evolutie de la o bere regionala (Timisoara) la una dintre cele mai cunoscute beri la nivel national.

Lowe a refuzat licitatia Timisoreana

Oana Cociasu, Deputy Managing Director Lowe & Partners declara: „Echipa Lowe este mândra de campaniile realizate pentru Timisoreana, un cont care a însemnat, pe lânga bani, satisfactie profesionala si premii (Silver Effie în anul 2006). Lowe este una dintre foarte putinele agentii românesti cu o experienta neîntrerupta de 10 ani în comunicarea pe piata de bere. Lucrul cu si pentru brand-uri precum Tuborg, Guiness, Keller si Timisoreana face din Lowe o agentie cu un know-how de invidiat pe piata de bere”.

AdPlayersFile

LOWE & PARTNERS  România face parte din grupul care mai include companiile Initiative (media), Medic One (healthcare communication), Brand Connection (media), Lowe PR (Public Relations). 

Agentia de publicitate lucreaza pentru Coca – Cola România, Unilever, Electrolux, Johnson & Johnson, TNT Romania, Adesgo, Bramac, Unicef. Potrivit agentiei, Lowe este premiata la Epica, Clio, New York Festivals, Cresta, Golden Hammer si, local, la Effie, Ad’Or, AdPrint; 

Lowe & Partners (www.loweworldwide.com) este companie americana si are birouri în peste 90 de tari, în care creeaza de zor peste 9000 de angajati.


PUBLICITATE: