Itsy Bitsy FM, live de oriunde. Radiomobilul raspunde atat nevoii de interactivitate a ascultatorilor, cat si solicitarilor partenerilor
Marti, 07 August 2018
 

Credit: Itsy Bitsy FM 

adplayers.info

Pentru a fi mai aproape de ascultatorii sai mari si mici, Itsy Bitsy FM a lansat Radiomobilul Itsy Bitsy, adica un studio pe roti, din care face transmisiuni in direct de oriunde. Activitatile dedicate copiilor ascultatori au loc in luna august, sambata si duminica, dimineata intre 10:00 si 13:00 si seara intre 17:00 si 20:00, in zona Foisorul de Lemn, din Parcul Al. Ioan Cuza.

Nadia Tataru, cofondator Itsy Bitsy FM, despre studioul mobil: "Itsy Bitsy FM a lansat Radiomobilul pentru a raspunde atat nevoii de interactivitate a ascultatorilor sai, cat si solicitarilor partenerilor de business. Primeam adesea invitatii ca realizatorii Itsy Bitsy sa emita din locurile in care partenerii nostri organizau festivaluri, targuri, competitii, lansari de produse, servicii si spatii dedicate familiilor cu copii pana in 10 ani. Incepand de acum putem onora aceste invitatii si suntem foarte bucurosi sa o facem, mai ales ca fiecare intalnire cu ascultatorii ne incarca bateriile cu energie."

Prima transmisiune live din Radiomobil s-a realizat in Parcul Al. Ioan Cuza din capitala, de la Radio Plaja Itsy Bitsy, locul in care familiile cu copii, cu varste pana in 10 ani, s-au distrat toata ziua facand castele din nisip, au desenat, s-au racorit in natura si au intrat in direct la radio, impreuna cu Super Zapa.


"Multi copii isi doresc sa traiasca experienta de a fi intr-un studio radio" 
SuperZapa, personajul indragit la radio.


"Multe familii cu copii sunt in vacanta la munte sau la mare, dar si mai multe familii stau in Bucuresti peste vara. Pentru acestea am pregatit o zona de relaxare si distractie: Radio Plaja Itsy Bitsy! Asadar, ii astept pe toti cei care sunt in weekend in Bucuresti, sa facem castele de nisip, sa ne jucam si sa ne distram toata ziua. Și pentru ca multi copii isi doresc sa traiasca experienta de a fi intr-un studio radio, sa vorbeasca la microfon, ii astept in Radiomobil, pentru ca transmitem live intre 10:00 si 12:00. " a spus SuperZapa, personajul indragit la radio.

Tot din dorinta de a fi mai aproape de ascultatori si a le usura acestora accesul la radio, in mai 2018, radioul copiilor si parintilor a lansat aplicatia gratuita ITSY BITSY FM, prin care oricine poate asculta radioul oricand, de oriunde (prin smartphone, tableta sau calculator), poate contribui cu parerea proprie in programele radioului, sunand in direct sau trimitand mesaje text sau audio prin whatsapp. 

Brandul ITSY BITSY include singurul post de radio din Romania pentru parinti si copii, www.itsybitsy.ro, ateliere pentru parinti si copii si evenimente pentru timpul liber in familie. Radioul emite in eter in Bucuresti si in peste jumatate din teritoriul Romaniei, potrivit reprezentantilor postului.

Mai mult in Media, Radio, Eveniment


PUBLICITATE: