Internetics a convins 475 de înscrieri
Luni, 02 Octombrie 2006

Internetics a convins 475 de înscrieri

(AdPlayers.ro, Iulian Toma, iulian.toma@adplayers.ro )

Editia de anul acesta a Festivalului Internetics a înregistrat nu mai putin de 475 de înscrieri în cadrul celor trei competitii Internetics Web Promo, Internetics Web Space si Internetics Web Graphic, anunta oficialii festivalului de comunicare digitala. Cu un numar record de participanti, potrivit sursei, înscrierile reprezinta un numar dublu fata de editia din 2005.

“Pentru mine si pentru colegii mei a fost o surpriza extraordinara numarul foarte mare de înscrieri de anul acesta”, spune Andrei Bortun, General Manager Millenium Communications. „Nu stiu daca este vorba despre noul format al Internetics, despre membrii celor trei jurii ale acestei editii dar, ceva a convins foarte multi jucatori sa devina participanti Internetics. 

Pe lânga cresterea pietii si a interesului jucatorilor, saltul spectaculos al numarului de înscrieri poate fi pus pe seama unei structurari mai clare a Internetics 2006, cele trei sectiuni departajând clar si domeniile de interes ale competitiei.

Înscrieri, pe sectiuni

Cea mai atractiva competitie este Internetics Web Promo, cu 235 de înscrieri, potrivit oficialilor. Sectiunile care au captat cel mai mult interesul participantilor au fost Corporate, Campanii de banner-e, Educatie si Cultura unde s-au înscris cele mai multe lucrari 42, 24, respectiv, 17. Toate agentiile care au înscris lucrari în cadrul acestei competitii intra în cursa pentru trofeul Web Agentia Anului, premiu care se acorda pe baza punctelor obtinute de lucrari.

Competitia Internetics Web Space a captat interesul a 140 de înscrieri, în cadrul celor trei categorii dedicate site-urilor, blog-urilor si portalurilor care ofera vizitatorului mijloace de tranzactionare, informare sau “petrecere a timpului liber”.

Sectiunea Internetics Web Graphic a atras 100 de lucrari în categoriile ce premiaza concepte creative puternice, executii consistente si aplicatii tehnice sofisticate cu aplicabilitate în spatiul virtual.

De mâine, pe site

Toate lucrarile înscrise în cadrul celor trei competitii vor putea fi vizualizate, pe site-ul festivalului dupa cum precizeaza organizatorii, începând de mâine, 3 octombrie.

Internetics (www.internetics.ro ) este un proiect Millenium Communications. Cea de-a sasea editie a festivalului este organizata de echipa Millenium alaturi de MediaPro Interactiv.


PUBLICITATE: