GMP/MAP felicitata de Traian Basescu
Vineri, 18 Februarie 2005

(AdPlayers.ro) Premiul Gold Effie 2005 obtinut de agentia GMP / MAP pentru campania „Traian Basescu – Totul sau nimic” a adus pentru echipa agentiei felicitarile „Clientului”. ”Bravo baieti, sa ramaneti la fel de tineri, eficienti si creativi.” I-a felicitat vineri seara Traian Basescu pe membrii agentiei care l-au ajutat sa ajunga la primarie in urma alegerilor locale din 2004 . Campania a luat aur la categoria „ Campanii non-profit”.

GMP/MAP felicitata de Traian Basescu

GMP/MAP a castigat un Gold Effie 2005 si felicitarile lui Basescu

”Anul acesta, echipa GMP a urcat aici pentru un Gold Effie cu o campanie din aria publicitatii politice. Anul urmator ne dorim sa urcam cu cel putin o campanie comerciala.” a declarat Felix Tataru, General Manager GMP/MAP Romania, pe scena de premiere, multumind intregii echipe care a contribuit la succesul campaniei.

„Contrar parerilor ca produsul nostru era atat de bun ca s-ar fi vandut si singur, iata ca primim recunoasterea industriei, care a analizat in detaliu strategia de comunicare propusa de agentie si acceptata cu incredere de client. S-a dovedit astfel ca strategia de comunicare publicitara a avut un rol important in atingerea obiectivelor.” a mai spus Felix Tataru.

Potrivit agentiei obiectivele campaniei au fost: obtinerea unei majoritati in consiliul general, obtinerea a cel putin doua posturi de primari de sector si postul de primar general. „Rezultatele au depasit obiectivele” a afirmat seful GMP/MAP. „Primarul general a fost ales din primul tur, majoritatea in consiliu a fost de 58% si patru din cele sase primarii de sector au fost castigate de candidatii Aliantei,” a incheiat Tataru.

Din cele 49 de campanii inscrise, campania „Traian Basescu – Totul sau Nimic „ a fost si singura campanie inscrisa de agentia GMP/MAP  in concurs iar premiul reprezinta unul din cele 10 trofee de aur decernate la editia EFFIE 2005.

La succesul campaniei „Traian Basescu - Totul sau Nimic” au contribuit din partea agentiei GMP/MAP, Felix Tataru – Manager de Campanie, Eugen Ciocan – Coordonator de Proiect, Bogdan Nitu – Coordonator Strategie Web, Claudia Chrilescu – Media Director, Alexandru Bratianu – Copywriter, Alexandru Schiopu – Senior Art Director, Mihaela Pascu – Senior Coppywriter, Dorin Ilie – Graphic Designer, Daniel Paramanov – Account Manager, Nadia Tataru – Producator Audio-Video, Doina Zavadschi – Audio-Video Editor.


PUBLICITATE: