Fostul sef F5, Dragos Stanca a lansat Publyo la Zilele Biz
Luni, 15 Noiembrie 2010
 (AdPlayers, info[at]adplayers.ro)

Fostul sef F5 Web Corp, Dragos Stanca (foto) a lansat in prima zi a “Zilelor BIZ” (15 nov. 2010) noul sau proiect antreprenorial Publyo, o companie care asigura solutii tehnologice si know-how exclusiv clientilor ce urmaresc dezvoltarea de proiecte in domeniul publishing-ului online.

“Nu vrem sa fim inca una din sutele de mii de firme de web development de pe planeta, care fac de toate pentru toti, de la site-uri pentru magazinul din colt pana la mari portaluri”, a spus Dragos Stanca, co-fondator Publyo, in cadrul evenimentului “Zilele BIZ”, unde a participat la o discutie dedicata antreprenoriatului. „De la branding la design, strategie comerciala si de pozitionare, pana la solutiile tehnologice si executia propriu-zisa a proiectului. Incercam sa ne implicam in proiect, nu doar sa executam un brief. Si nici sa fim doar consultanti, si sa le lasam munca altora”.

Potrivit companiei, Publyo se adreseaza atat pietei din Romania, cat si celei globale, fiind fondata de Dragos Stanca alaturi de compania germana 101 Worldwide, condusa de Joerg Springer. Managementul proiectului este asigurat de Gabriel Ilie, CEO, si Florin Chetreanu, CTO, co-actionari
foto: Publyo


PUBLICITATE: