Forbes LIFE devine revista lunara independenta. Format si identitate noi, 8.000 tiraj.
Marti, 14 Martie 2017



Contactati de catre adplayers, reprezentantii Forbes Romania au afirmat ca publicatia Forbes Life va aparea la inceputul fiecari luni, intr-un tiraj de 8.000 de exemplare si un numar de pagini cuprins intre 130 – 160


adplayers. Iulian Toma

Fost suplimentForbes Romania, titlul Forbes Life devine revista independenta si apare cu o frecventa lunara, intr-un nou format de lux si o noua identitate, anunta reprezentantii de comunicare Forbes Romania.

Contactati de catre adplayers, reprezentantii Forbes Romania au afirmat ca publicatia Forbes Life va aparea la inceputul fiecari luni, intr-un tiraj de 8.000 de exemplare si un numar de pagini cuprins intre 130 – 160. Lunarul are un pret de coperta de 10,9 lei. Tariful lista (rate card) pentru o pagina de publicitate in Forbes Life este de 6.000 euro.

„Forbes Life si-a castigat dreptul de a nu mai fi doar un accesoriu pentru Forbes Romania, de a-si afisa propria identitate, pe care si-a format-o si consolidat-o in tot acest timp ”, spune Raluca Michailov, proprietar si manager general al Forbes Romania.

”Timp de peste cinci ani, acest supliment a rascolit povestile din spatele personajelor de succes; a trezit fascinatie, studiind, cu rigoare si admiratie, bijuteriile, ceasurile si alte accesorii de lux; s-a lasat cucerit de cele mai avangardiste creatii ale tinerilor designeri; a luat la pas deopotriva locatii exotice sau incarcate de istorie; s-a delectat cu aromele si senzatiile din cele mai apreciate restaurante din lumea intreaga si a pastruns esenta ”luxului de bun simt”, relevand-o, dar fara a-i stirbi misterul” spune Michailov.

Din  echipa Forbes Life Romania fac parte Raluca Michailov, directorul editorial si unul din polii de opinie in jurnalismul de lifestyle din Romania, Georgiana Ciofoaia, Constantin Baches, Ramona Leahu, Radu Lilea.

”Suntem foarte increzatori ca, prin conceptul editorial foarte puternic (dedicat, in premiera, atat segmentului feminin cat si celui masculin), prin aspectul elegant si inspirational, prin modul de abordare a subiectelor, prin exclusivitati si, nu in ultimul rand, prin daruirea noastra, noul Forbes Life va deveni in scurta vreme lider de piata, precum toate celelalte produse media editate de catre compania BP Publishing”, a mai spus Michailov.

Revista urmeaza sa fie inscrisa inclusiv in BRAT ca publicatie independenta, au mai precizat pentru adplayers, reprezentantii Forbes Life.

Mai mult in Media, Presa Scrisa, Reviste, Audiente.

 


PUBLICITATE: