Floriana Jucan alege Arbomedia pentru Q Magazine
Marti, 09 Octombrie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Revista Q Magazine, editata de Babilon Press, companie  ( detinuta de Floriana Jucan), a incheiat un contract pentru vanzarea in regim exclusiv a spatiilor sale publicitare cu ARBOmedia. Potrivit regiei de vanzari, colaborarea dintre cele doua companii vizeaza largirea portofoliului de clienti ai revistei, deciziile din punct de vedere editorial fiind in exclusivitate ale Q Magazine.

Silviu Ispas, Managing Director ARBOmedia spune despre Q Magazine ca este o revista care si-a facut usor loc pe piata, si care satisface atat necesitatile intelectuale, cat si pe cele emotionale ale publicului sau. Oficialul casei de vanzari sustine ca regia isi propune obiective ambitioase pentru revista.

Cu o frecventa bilunara, Q Magazine este membru BRAT si, potrivit Arbomedia, are un tiraj de 30.000 de exemplare, fiind distribuita la nivel national. Conform editorilor, revista se adreseaza unui public complex, actual, care isi doreste sa fie conectat la toate domeniile tangente vietii sale (actualitate interna si externa, viata sociala, culturala si spirituala).


PUBLICITATE: