Fenomenul Simona Halep la Dosar Romania, TVR 1
Vineri, 06 Octombrie 2017

Editiile viitoare ale noului sezon Dosar Romania decupeaza lumea in care traim in secvente esentiale: Romania care merge la scoala, Dezastrul de la Baile Herculane, Generatia SIDA, Jocurile Invictus

adplayers.info

Din 7 octombrie, Dosar Romania revine cu subiecte si reportaje exclusive. Fenomenul Halep este subiectul primei editii a noului sezon al emisiunii urmarita la TVR 1 si TVR+ sambata, de la ora 21.00.

Ajunsa numarul 2 mondial dupa ce a pronit de pe locul 150, potrivit autorilor Dosar Romania de la TVR 1, Simona Halep detine recordul de rezistenta in TOP 10 al tuturor jucatoarelor de tenis aflate in activitate, sub titlul Fenomenul Halep. Simona a eliminat-o pe Maria Sharapova, locul 104 WTA, in turul III la Beijing, scor 6-2, 6-2, aceasta fiind prima victorie a romancei in fata rusoaicei, in 8 meciuri.

Nascuta la Constanta, sportiva in varsta de 26 de ani a devenit unul dintre cele mai discutate subiecte din actualitatea romaneasca si se poate spune, de multe ori, ca Simona Halep este omul momentului, cea mai populara personalitate din Romania.

In prima editie Dosar Romania din acest sezon, Irina Pacurariu propune un interviu in excusivitate cu Simona Halep, completat de opinii despre ea ale unor jurnalisti, sportivi, specialisti in marketing sau simpli iubitori de tenis. Dosar Romania – Fenomenul Halep se vede la TVR 1 si TVR+ sambata, 7 octombrie, de la ora 21.00.

Editiile viitoare ale noului sezon Dosar Romania decupeaza lumea in care traim in secvente esentiale: Romania care merge la scoala, Dezastrul de la Baile Herculane, Generatia SIDA, Jocurile Invictus - unde TVR si Dosar Romania au avut o echipa de jurnalisti - sau vorbeste despre erori judiciare, catastrofe ecologice, tineri antreprenori pentru care corporatiile nu sunt o optiune, prezentul fostilor olimpici romani, oameni care fac istorie, destine de poveste.

Mai mult in Media, TV, Grile de Programe


PUBLICITATE: