F5 X-Media si ARBOinteractive impreuna pentru 11 Mobisite-uri
Luni, 06 Iulie 2009
 (AdPlayers.ro, Irina Toma)

F5 X-Media si ARBOinteractive au incheiat un parteneriat pentru administrarea in comun a spatiilor publicitare de pe mobisite-urile din portofoliu, care va cuprinde  un numar de 11 titluri - REALITATEA.MOBI, M.Cotidianul.ro, M.Standard.ro, M.Hi5.com, M.Wauwee.com, M.Hotnews.ro, Mobil.Europafm.ro, Meteoromania.ro, Sapteseri.ro, Mobil.Rfi.ro si recent lansatul Mobil.Money.ro.

Cele 11 mobisite-uri insumeaza o audienta consolidata de circa 670.000 de vizitatori unici si peste 6,24 milioane de afisari, conform datelor furnizate de Mobilestats.ro, aferente lunii mai.

“Impreuna cu ARBOinteractive incercam sa incurajam consumul pe acest segment si sa aratam clientilor ca singure sau in complementaritate cu alte media, in functie de obiectivele campaniei in cauza, solutiile de mobile advertising pot livra rezultate foarte bune”, spune Dragos Gurarosie, director executiv F5 X-Media.

“Piata are nevoie de educare pentru a realiza avantajele promovarii pe acest nou canal. In acest scop, ARBOmobile si  F5 X-Media isi vor uni fortele, venind cu o oferta comuna imbunatatita”, declara Aurora Enghis, manager ARBOmobile, department al ARBOinteractive, dedicat exclusiv publicitatii pe telefonul mobil.

PUBLICITATE: