Editorul Ziarului Ring si-a lansat televiziunea pe Internet
Joi, 29 Octombrie 2009
 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Ring Media Group si-a lansat televiziunea in varianta online - Exprestv.ro. Pe langa acesta, Ring Media Group mai editeaza Ziarul Ring, un titlu distribuit gratuit in Bucuresti intr-un tiraj zilnic de 100.000 exemplare.

In prima zi de la lansare, cele mai vizionate materiale video pe exprestv.ro au inregistrat  intre 1.300 si 1.900 de accesari.

Potrivit autorilor expresstv.ro, proiectul online dezvoltat impreuna cu Infinit Solutions are o grila de programe axata in prima faza pe principalele sectiuni de interes si completata cu interviuri, reportaje si emisiuni in exclusivitate.

Televiziunea pe Internat de la Ring Media Group are ca target un public larg, care prefera sa urmareasca evenimentele in imagini. Vizitatorii pot gasi informatia structurata in sectiuni cu materiale video din lumea showbiz-ului romanesc, paparazzi, pana la ulimele imagini si interviuri cu politicienii din Romania.

Platforma interactiva permite utilizatorului sa interactioneze cu site-ul, „telespectatorul” avand posibilitatea de a comenta sau vota materialul video preferat. Alaturi de subiectele zilei, sunt disponibile si  cele mai citite articole publicate de ziarul Ring, la care se adauga si editorialele jurnalistului Ion Cristoiu.


PUBLICITATE: