E oficial! Controale ISC pentru respectarea Legii Publicitatii Outdoor (185/2013)
Marti, 22 Martie 2016

sursa: Romania Curata

adplayers. Iulian Toma

Inspectoratul de Stat in Constructii va demara in trimestrul al II-lea 2016 controale pentru respectarea Legii 185/2013 privind autorizarea si amplasarea mijloacelor de publicitate, se arata intr-un raspuns formulat pentru Societatea Academica Romana pe tema respectarii legii publicitatii, publicat de Romania Curata.

 “In anul 2016, au fost prevazute in programele de control trimestriale activitati care urmaresc respectarea Legii nr.185/2013 privind amplasarea si autorizarea mijloacelor de publicitate, acestea urmand sa fie efectuate in trimestrul al-II-lea” se arata in raspunsul formulat Societatii Academice Roomane.

Potrivit adresei ISC, in perioada 1.10.2015 – 31.01.2016 (nr. de la inceputul intrarii in vigoare a Legii 185/2013, dupa amanarea de doi ani prin OUG) nu au fost efectuate controale privind amplasarea si autorizarea mijloacelor de publicitate, activitatea inspectorilor fiind directionata cu prioritate spre efectuarea controalelor pentru verificarea calitatii lucrarilor in constructii in vederea asigurarii cerintelor fundamentale de calitate, prevazute in programele de activitate ale institutiei.

Mai mult despre intrebarile adresate autoritatilor si raspunsurile acestora, in materialul publicat de Romania Curata

Mai mult in OOH, Legislatie, Dosarul Publicitatii Stradale (Outdoor)



PUBLICITATE: