Digi World aduce in grila o noua pastila de 10 minute: Jurnalul de Stiinte.
Marti, 07 Februarie 2017


Noua productie proprie marca Digi World, debuteaza vineri,  10 februarie, de la ora 19:00.

adplayers. info

DIGI WORLD aduce in grila  „JURNALUL DE STIINTE”, cea mai recenta productie a canalului de documentare din portofoliul RCS & RDS dedicata atat noutatilor stiintifice din intreaga lume, dar si celor mai revolutionare descoperiri care au potentialul de a ne schimba viata.

Potrivit responsabililor de  comunicare RCS & RDS, noua productie proprie cu scop educativ marca Digi World va avea o durata de 10 minute si isi propune sa-i atraga chiar si pe cei care sunt mai putin interesati de acest domeniu. In acelasi timp, autorii spera sa provoace publicului telespectator interesul cu informatii de ultima ora, direct de la specialisti si sa ii tina la curent cu noutatile stiintifice si pe pasionatii de stiinta.

Subiectele prezentate in editiile „Jurnalului de Stiinte” vor acoperi domenii precum medicina, spatiu, inginerie, transport sau mediu, iar una dintre teme va promova, pe cat posibil, o reusita din stiinta romaneasca. Emisiunea „Jurnalul de Stiinte” va fi prezentata de Teodora Baloi si va putea fi urmarita in fiecare vineri, incepand cu ora 19:00, la Digi World.

Proiectul este dezvoltat intern de echipa care a realizat filmele documentare: ”Calusarii”, premiat la DocuArt Fest 2016 si Cronograf Chisinau 2016, ”Frontierele luminii” (o productie despre constructia laserului de la Magurele), seriile ”Vraci, retete si secrete” si ”Digiportrete”.

Digi World este unul dintre canalele de film documentar din portofoliul RCS &RDS al carui continut se bazeaza pe cunoastere, curiozitate, experienta si divertisment. Grila de programe contine filme de documentare si emisiuni despre natura, stiinta si tehnologie, geografie si calatorie, arta si istorie, IT si gadgeturi, dar si productii proprii.

Mai mult in Media, TV, Grile de Programe


PUBLICITATE: