Claudiu Saftoiu: “Vanzarile de publicitate TVR vor ramane administrate intern"
Marti, 02 Octombrie 2012
 (Adplayers, Iulian Toma) “Tot ce va pot spune in acest moment este ca vanzarile de publicitate TVR vor ramane administrate intern”, a declarat astazi pentru adplayers Claudiu Saftoiu (foto), Presedintele Director general TVR, intrebat daca noile schimbari din TVR vor afecta strategia de vanzari a postului public de televiziune. 

Declaratia in exclusivitate pentru adplayers, a fost facuta astazi la anuntarea unui parteneriat intre Euronews si TVR INFO, pentru transmitera canalului Euronews in limba romana.

Colaborarea intre postul public de televiziune din Romania si canalul de televiziune european a fost anuntata astazi chiar de catre presedintele Euronews, Michael Peters, intr-o conferinta care a reunit jurnalisti din 20 de orase din intreaga lume, inclusiv Bucurestiul.

Chestionat deasemenea daca departamentele de marketing, comunicare si vanzari ar putea avea de suferit in urma schimbarilor canalelor publice de televiziune, Claudiu Saftoiu a mai declarat pentru adplayers ca in urma restructurarii TVR, marketingul si vanzarile vor fi “recalibrate”.

De la inceputul anului 2011, postul public vinde publicitate internalizat de catre propriul departament de vanzari condus de Anca Gheorghe, dupa ce rezultatele regiei care a administrat serviciile de reprezentare  pe piata de media nu au multumit conducerea TVR in mandatul fostului PDG, Alexandru Lazescu.

 Mai mult in Media


PUBLICITATE: