Cea mai buna audienta "Romania, te iubesc!" 10.6 rating, 26% market share in public comercial
Joi, 13 Noiembrie 2014
 
Romania, Te Iubesc! sursa foto: PRO TV

adplayers. info

Emisiunea "Romania, te iubesc!" cu reportajul semnat de Anca Nastasi, corespondent special Știrile PRO TV, despre viata la sat in Romania si ce  inseamna viata la sat in Franta a inregistrat 10.6 puncte de rating si 26% share in intervalul de difuzare 18:00 – 18:59, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fiind cea mai buna editie din istoria difuzarilor. Urmatorul post clasat a obtinut de 3 ori mai putin pe aceasta categorie: 2.6 puncte de rating si 6.3% share.

Potrivit oficialilor postului de televiziune, Pro Tv a ocupat astfel primul loc in preferintele telespectatorilor, transformand acesta editie in editia cu cea mai buna performanta difuzata pana in prezent. Productia Pro TV a fost urmarita pe tot parcursul emisiunii de aproximativ 1.6 milioane de oameni.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu 8.4 puncte de rating si 17.4% share. Televiziunea clasata pe locul doi a inregistrat o audienta medie de 4.6 puncte de rating si 9.5% share. La nivel national, PRO TV ramane si de aceasta data pe primul loc cu o audienta medie de 8.6  puncte de rating si 16.8% share, in timp ce locul secund a obtinut 4.4 puncte de rating si 8.6% share.

Mai mult in Media 


PUBLICITATE: