CNA sta pe baricade de Sarbatori, în conditii de cvorum
CNA, 17
Marti, 19 Decembrie 2006

(AdPlayers.ro, Irina Toma )

CNA sta pe baricade de Sarbatori, în conditii de cvorumConsiliul National al Audiovizualului multumeste Parlamentului, Presedintiei, Guvernului României, societatii civile si presei - care au reusit sa deblocheze situatia de criza în care se afla institutia, de aproape 3 luni, prin amânarea votarii de catre Parlament a noilor membri C.N.A., se arata într-un comunicat al institutiei conduse de Ralu Filip, remis AdPlayers.

Renuntarea la modificarea Legii Audiovizualului, în sensul maririi numarului de membri, se mai sustine în document, demonstreaza victoria principiilor si a argumentelor legale în fata unor interese politice conjuncturale.

Oficialii CNA spun ca în ajunul Sarbatorilor de iarna, C.N.A. îsi va putea relua activitatea în conditii de cvorum, ceea ce îi va permite sa ia decizii si sa recupereze din restantele acumulate si multumeste acelor posturi de televiziune si de radio care nu abuzat în ultimele luni de situatia în care ne-am aflat, întelegând ca respectarea legii si a standardelor profesionale nu pot fi suspendate.


PUBLICITATE: