Alegerile locale au adus Mediafax.ro in topul cresterilor
Miercuri, 04 Iunie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Site-ul agentiei de presa www.mediafax.ro se afla pe locul 4 in topul cresterilor de trafic inregistrate in ultimele sapte zile de site-urile mass-media, datorita informatiilor despre alegerile locale transmise in timp real de jurnalistii Mediafax, conform unei  informari remise AdPlayers.

 

„Accesand sectiunea Alegeri Locale 2008, vizitatorii site-ului au citit stiri Mediafax despre scrutinul de la 1 iunie, au avut posibilitatea de a-si exprima opinia pe diferite subiecte ale campaniei prin intermediul sondajului online si au putut juca doua jocuri dezvoltate special pentru aceasta sectiune”, spune Irinel Bucur, Business Unit Manager www.mediafax.ro .

 

Potrivit sursei, singurul site al unei agentii de presa romanesti care se adreseaza in mod direct consumatorilor finali, www.mediafax.ro a cunoscut o crestere de 31.434 de vizitatori in ultimele sapte zile, conform Trafic.ro.

 

Recordul de trafic pe zi a fost atins luni, 2 iunie, cand 35.806 de vizitatori au intrat pe site-ul www.mediafax.ro, pentru a afla informatii despre primele rezultate oficiale ale alegerilor din Bucuresti si din tara, precum si despre reactiile liderilor politici dupa primul tur de scrutin.

 

Mediafax a lansat sectiunea speciala dedicata alegerilor locale, la mijlocul lunii aprilie. In perioada campaniei electorale, aceasta a fost cea mai vizitata sectiune a site-ului. 


PUBLICITATE: