Tiriac Collection premiaza fanii cu iPhone 8, Apple Beats, incarcator auto si stick Selfie
Sambata, 09 Decembrie 2017

Aplicatia Țiriac Collection Mobile App pentr participare poate fi descarcata de la adresa http://app.tiriaccollection.ro/ 

adplayers. info

"Mosul" de la Tiriac Collection premiaza fanii cu iPhone 8, Apple Beats, incarcator auto si stick Selfie. „Ne-am hotarat sa incheiem anul 2017 intr-un mod special, alaturi de voi, fanii Țiriac Collection. Va lansam provocarea de a participa la un concurs inedit, cu premii pe masura :). Locul 1: iPhone 8 64GB Space Grey; Locul 2: Casti audio Apple Beats EP On-Ear; Locul 3: Incarcator auto cu Bluetooth Nonda Zus; Locul 4 & 5: Super Touch Selfie Stick” spun organizatorii concursului Tiriac Collection.

Participantii trebuie sa urmeze trei pasi simpli – sa fie fani ai paginii de Facebook Țiriac Collection, sa descarce aplicatia Țiriac Collection Mobile App de la adresa http://app.tiriaccollection.ro/ si sa trimita codul unic primit dupa descarcarea aplicatiei la adresa de e-mail: concurs@tiriaccollection.ro, alaturi de datele de contact (nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon)

Concursul se desfasoara in perioada 4-18 decembrie, iar castigatorii vor fi trasi la sorti si anuntati pe pagina pe data de 19 decembrie. Regulamentul complet al concursului poate fi gasit la adresa http://bit.ly/2AT8ns1. 

Mai mult in Eveniment, Concurs


PUBLICITATE: