S-a redeschis Patinoarul Tiriac - Telekom Arena. Antrenamentele au fost reluate cu sprijinul Telekom, Allianz-Tiriac, Dedeman, Skoda si Simona Halep.
Marti, 30 Iunie 2020

 

Credit: Patinoarul Tiriac-Telekom Arena

AdPlayers. info

Patinoarul Tiriac-Telekom Arena s-a redeschis din data de 25 iunie, cu respectarea stricta a reglementarilor impuse de autoritati privind activitatile in bazele sportive, anunta comunicarea Tiriac Group. Dupa cum informeaza reprezentantii arenei, au fost reluate antrenamentele pentru cluburile de hochei, inclusiv cele ale echipelor sustinute de Fundatia Tiriac cu sprijinul sponsorilor Telekom, Allianz-Tiriac, Dedeman, Skoda si Simona Halep.

De asemenea, incepand de luni, 29 iunie, cluburile de patinaj artistic si-au reluat antrenamentele de performanta in cadrul Patinoarului Tiriac-Telekom Arena si se vor organiza cursurile de initiere in patinaj pentru copii.

Printre primii care si-au reinceput pregatirea fizica in cadrul patinoarului au fost jucatorii din echipele de hochei sustinute de Fundatia Tiriac.

”Am reluat antrenamentele, spre bucuria copiilor care erau entuziasmati si nerabadatori sa revina la patinoar. Jucatorii au demonstrat, ca de fiecare data, motivatie, si dorinta de a invata lucruri noi. Ne asteapta o perioada intensa, cu multe antrenamente si lectii noi”, a declarat Eduard Pana, Director Sportiv al Patinoarului Tiriac – Telekom Arena.

Potrivit reprezentantilor Patinoarului Tiriac – Telekom Arena, toate activitatile sportive vor fi organizate in conformitate cu reglementarile in vigoare adoptate de autoritati privind masurile de preventie COVID-19 si cu mentinerea distantei fizice de minimum 2 m intre oricare doua persoane si asigurarea unui spatiu de minimum 7 mp/persoana.

Telekom Arena este singurul patinoar din zona Bucuresti-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internationale si in acord cu indicatiile Federatiei Internationale de Hochei. Principalul sau scop este incurajarea practicarii sportului in randul copiilor, tinerilor si sprijinirea echipelor sportive in atingerea celor mai inalte performante.

Detalii despre patinoar pot fi accesate la adresa http://www.fundatiaiontiriac.ro/proiecte/patinoarul-telekom-arena, https://www.telekomarena.ro

Mai mult in CSR, Sport Marketing, 


PUBLICITATE: