Euroexpo Fairs organizeaza TEXTIL TECHNOLOGY SHOW la Romexpo-Bucuresti
Joi, 13 Septembrie 2018
 

Credit: Euroexpo

Dupa o absenta de 10 ani pe piata din Romania, Euroexpo Fairs organizeaza prima expozitie dedicata industriei textile TEXTIL TECHNOLOGY SHOW, in pavilionul Central, intre 13 si 15 septembrie. 

adplayers.info

Dupa o absenta de 10 ani pe piata din Romania, Euroexpo Fairs organizeaza prima expozitie dedicata industriei textile TEXTIL TECHNOLOGY SHOW. Evenimentul se desfasoara la Romexpo-Bucuresti, in pavilionul Central, intre 13 si 15 septembrie si este sustinut de „Dialog textil”. Accesul la eveniment este liber, pe baza inregistrarii online sau la intarrea in expozitie.

Printre punctele de interes ale evenimentului se numara:


CARLIN CREATIVE TREND BUREAU PARIS, la TextilTechnology Show 2018

EXCLUSIVITATE: CARLIN CREATIVE TREND BUREAU PARIS, cea mai mare agentie de trenduri pentru industria de fashion din lume, vine la premiera TextilTechnology Show!

INOVATII TEHNOLOGICE: masini de cusut, tesut, brodat si surfilat, echipamente de imprimare digitala pe textile, solutii si servicii pentru industria textila din regiune.

PESTE 100 DE BRANDURI relevante pentru industrie vor fi reprezentate la expozitie.

TEXTILE TRENDS CONFERENCE: evenimentul la care vei afla care sunt tendintele si oportunitatile industriei textile si iti ofera ocazia sa te intalnesti cu designeri, presedinti de asociatii, lideri din industria textila, furnizori si distribuitori de echipamente!

FASHION CONNECT – Conferinta „Dialog Textil” din cadrul TEXTILE TECHNOLOGY SHOW

MARATON DE WORKSHOPURI, powered by Atelierele ILBAH, care se vor desfasura pe toata perioada expozitiei.

Expozitia de tehnologie pentru Europa de Sud-Est TEXTIL TECHNOLOGY SHOW poate fi urmarita si pe paginile online textilshow.ro , sau pe facebook: facebook.com/textiletechnologyshow.romania/

EUROEXPO Fairs este organizatorul celor mai mari targuri si expozitii de business din Romania. Cu o experienta de peste 15 ani in organizarea de targuri si expozitii noi, compania a inregistrat un trend ascendent si a reusit sa creasca anual atat numarul expozantilor, cat si pe cel al vizitatorilor.

Prin intermediul targurilor lider de piata (Metal Show, Baby Boom Show – editiile de primavara si toamna, PRINT&SIGN, Corporate Gifts Show, Cleaning Show, Pack Expo, Expo Shop, Expo Plast, Cleaning Show, Textile Technology Show), compania a realizat o platforma profesionala de comunicare intre reprezentanti ai mii de companii din Romania si din strainatate, pozitionand compania in varful clasamentului celor mai buni organizatori de evenimente.

Targurile si expozitiile EUROEXPO ofera cadrul propice pentru interactionare, evenimente conexe informative si proiecte menite sa impulsioneze dezvoltarea economica.

Mai mult In Targuri si Expozitii, Eveniment


PUBLICITATE: