Concursul de design si productie de ambalaj ,,Think about the box'' si-a desemnat echipa castigatoare a premiului in valoare de 2000 de euro
Luni, 03 Decembrie 2018


Credit: Pack Romania

Concursul de design si productie de ambalaj Think about the box si-a desemnat echipa castigatoare a premiului in valoare de 2000 de euro

adplayers.info

Echipa formata din designerul Costin Oane si producatorii Romprix si Total CMYK este castigatoarea celei de-a doua editii a concursului de design si productie de ambalaj, Think About The Box, si a premiului in valoare de 2000 de euro. Concursul Think about the box este organizat de revista Pack Romania, iar a doua editie a fost organizata in parteneriat cu producatorul de bere Ground Zero.



Evenimentul de decernare a premiului a avut loc pe 28 noiembrie la Mater – Biblioteca de materiale in prezenta a 50 de invitati, reprezentanti a companiilor de productie de ambalaje, designeri, agentii de publicitate si reprezentanti ai asociatiilor de producatori din industria de ambalaje din Romania.

Concursul a inceput pe 24 septembrie 2018 si a avut doua etape: prima, in urma careia au fost selectate 3 lucrari finaliste, iar a doua in care designerii ai caror lucrari au ajuns in finala sa lucreze impreuna cu un producator de ambalaje. Cele trei echipe finaliste au fost: Irina Ruxandra Patrichi si Euro Graphic Design, Cantemir Vieru si Interbrand si Costin Oane si Romprix & Total CMYK.

Juriul care a ales cei trei finalisti si a decis echipa castigatoare a premiului de 2000 de euro a fost format din Mihnea Ghildus, gospodar creativ DZNR Studio si fondator Dizainar, Dragos Motica, creative director si fondator Ubikubi, Laura Abrihan, fondator Peggy Production si Sebastian Bucur, brand Dude@ Ground Zero Beer.

Concursul Think About The Box are ca scop cresterea interactiunii dintre cele 3 categorii de specialisti din industria ambalajelor in Romania: designeri, producatori si proprietari de branduri.

Colaborarea indeaproape a designerilor finalisti cu cei mai competenti producatori din domeniu, vizeaza, pe langa testarea tehnologiilor de varf, in primul rand, dezvoltarea unei abordari holistice a procesului de creatie de ambalaj. Astfel, distanta dintre viziunea creativa si posibilitatile reale de productie sa se micsoreze de la o editie la alta in beneficiul final al brandurilor dar si al consumatorilor. Copetitia de design de ambalaj organizata de Pack Romania promite sa revina in primavara lui 2019 cu editia a treia.

Revista Pack Romania este cel mai nou produs editorial editat de Semantika Publishing , editorul publicatiilor Print Romania  si Sign Romtnia. Pack Romania este un concept editorial ce isi propune sa reuneasca producatori, creatori si clienti finali din piata autohtona de ambalaje pe o platforma informationala axata pe promovarea inovatiei si oportunitatilor reale.



Mai mult in Eveniment, Concurs



PUBLICITATE: