Ce n-a tiparit Bucurestiul: Vezi la cel mai mare targ de Print si Semnalistica, pana pe 27, la Romexpo.
Joi, 25 Septembrie 2014
 adplayers. Iulian Toma
De la HP, Canon, Roland, Fuji, Agfa, MGI si pana la Seiko, Mutoh, Mimaki sau Sun Chemical, pana pe data de 27 septembrie aveti singura ocazie sa vedeti cel mai mare spectacol de echipamente, tehnologii si consumabile din industria de print si semnalistica.

Print & Sign 2014, caci despre el e vorba, este cu siguranta cel mai mare targ de tipar si semnalistica din Romania. Evenimentul si-a deschis portile pentru vizitatori pe 24, si se desfasoara pe durata a doar patru zile in cadrul comnplexului expozitional Romexpo.
 
Organizat de Euroexpo, oficialii companiei conduse de Camelia Buda au asigurat adplayers ca evenimentul este unic in ultimii ani prin anvergura organizarii si evenimentele care au loc la editia din acest an. 
 
In cadrul targului Print & Sign 2014 puteti afla totul despre “Comunicarea la raft”, de la speakerii straini si romani ai Forumului Print & Pack – Solutii inovatoare in comunicarea la raft, ce are loc pe 26 septembrie, incepand cu ora 10:30, in Sala Titulescu din Romexpo. Detalii despre eveniment si posibilitatile de inscriere le gasiti si pe site, aici. 
 
Tot in premiera in Romania, vizitatorii pot admira ambalajele din carton premiate la cel mai prestigios concurs European – Pro Carton/ECMA Award -, ce sunt disponibile in standul Asociatiei Producatorilor de Ambalaje din Romania. 
 
Vin sa intregeasca unicitatea evenimentului solutii de imprimare 3D, solutii de imprimare pe sticla sau PAL melaminat cu rezistenta la traffic, solutii pentru lacuire selectiva UV a tiparului digital si offset cu efect de relief 3D sau solutii de embosare pe carton si hartie cu transfer la card. 
 
Tot la Print & Sign pot fi intalnite solutii de tipar digital indoor la rezolutie “High Definition”, solutii de imprimare pe textile si incaltaminte, holograme personalizate, cu eficienta difractionala, solutii de signalistica indoor si outdoor si multe altele.
 
Ceremonia de deschidere oficiala a Print & Sign a adus laolalta oficialitati guvernamentale si reprezentanti ai companiilor organizatoare si ale asociatiilor de profil. Evenimentul a avut ca tema principala „Formarea profesionala in domeniul tiparului”, sustinuta de proiectul ATT „Calificarea ta – un viitor mai sigur”, finantat prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane - Domeniul Major de Interventie 2.3. 
 
Prin intermediul acestui proiect, peste 2300 de angajati din industria tipografica vor beneficia de formare si certificare profesionala. Un sprijin pentru o industrie care, din cauza absentei invatamantului poligrafic superior, duce lipsa de forta de munca certificata si este un exemplu pozitiv si pentru alte industrii care se confrunta cu aceeasi problema. 
 
Pentru mai multe detalii despre targ si programul de vizitare, site-ul evenimentului: www.printsign.ro. 

Mai mult in Eveniment
 

PUBLICITATE: