Telekom Romania porteaza antreprenori cu abonament mobil la 50% reducere 12 luni si fara perioada minima contractuala
Miercuri, 19 Februarie 2020

 

Credit: Telekom Romania 

Ofertele se adreseaza antreprenorilor care aleg sa se porteze in reteaua Telekom Romania intre 13 februarie 2020 si 29 martie 2020.

AdPlayers. info

Telekom Romania isi continua misiunea de a simplifica si facilita accesul antreprenorilor la cele mai bune solutii de comunicare, aducand prin oferta de primavara pentru clientii business noi beneficii care sa ii multumeasca si mai mult.

Pornind de la nevoile si dorintele antreprenorilor de a nu avea niciun fel de bariere si limitari in comunicare, clientii business care se vor porta in reteaua Telekom in perioada 13 februarie - 29 martie 2020 si vor opta pentru abonamentul Freedom 5, vor beneficia de internet 4G, minute si SMS, toate nelimitate, cu 50% reducere la costul abonamentului in primele 12 luni. Astfel, acestia vor plati doar 2,5 euro/luna fara TVA (aproximativ 12 lei/luna fara TVA) in primele 12 luni de la portare si 5 euro/luna, fara TVA, dupa aceasta perioada.

Totodata, Telekom vine cu o oferta speciala pentru antreprenorii care doresc sa beneficieze de facilitatea de plata in rate lunare, fara dobanda si fara investitie initiala, a echipamentelor de care au nevoie pentru afacerea lor, pe o perioada cuprinsa intre o luna si 36 de luni, la alegerea clientului.

“De mai bine de doi ani de zile, am schimbat regulile jocului prin lansarea #BUSINESSLIBER. Am ascultat nevoile clientilor si am indepartat limitarile legate de abonament optimizand mereu serviciile. Știm ce isi doresc romanii: telefoane performante, securitate si costuri reduse. Noua oferta vine sa sustina nevoile antreprenorilor prin degrevarea de costuri suplimentare in procesul de portare si sa ii ajute sa isi dezvolte afacerile”, a declarat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial, Segment Business, Telekom Romania.

Un studiu realizat de companie in ianuarie 2020, pe un esantion de 350 de noi clienti business, reprezentativ la nivel national, arata ca peste 70% dintre antreprenorii care s-au portat in reteaua Telekom Romania sunt mai multumiti cu serviciile de telecomunicatii pe care le folosesc in prezent decat inainte.

In acelasi studiu, peste 80% dintre clientii business recomanda Telekom ca furnizor de incredere pentru serviciile de mobil si pentru solutiile integrate fix-mobil. La acestea se adauga cele de ICT, care sunt personalizate pe specificul fiecarei afaceri.

Mai multe informatii despre noile oferte de primavara si modelele de telefoane sunt disponibile pe website-ul www.telekom.ro/business/


PUBLICITATE: