Propaganda scoate din "beciul" Vincon intreg portofoliul de marci
Miercuri, 13 Noiembrie 2013

 adplayers. Iulian Toma

Vincon.ro scoate din „beci” intreg portofoliul de marci. Noul site vincon.ro realizat de departamentul digital al agentiei Propaganda vrea sa puna accent inclusiv pe portofoliul de vinuri premium si superpremium si  premiile castigate de catre acestea in competittiile internationale, insuficient vizibile pe vechea pagina de internet.

„Noua echipa de marketing isi doreste sa segmenteze foarte bine produsele companiei si sa comunice ca Vincon este mai mult decat un producator de vin. Vincon Romania este un producator de vinuri medaliate la competitiile internationale, iar fostul site nu scotea in evidenta intregul portofoliu inclusiv cel de branduri premium si superpremium pe care echipa de marketing vrea sa puna accent” au afirmat pentru adplayers purtatorii de cuvant ai companiei, de la agentia Eye Conexiuni.

Disponibil si in versiune de tableta si mobil, potrivit autorilor, cu un design modern si minimalist noul site prezinta si o reorganizare a continutului care acum este mai usor accesibil vizitatorilorsi reflecta imaginea complexa a companiei care ofera vizitatorilor o incursiune in universul vinului de la Vincon

„Noul site isi propune sa fie, pe de o parte, o buna sursa de informare pentru vizitatori, iar pe de alta parte, sa ilustreze complexitatea companiei” spune si Simona Hancu, Director de Marketing Vincon Romania. „Pornind de la aceste criterii am realizat impreuna cu Propaganda un site in care traditia Vincon intalneste webdesignul modern, in care informatiilor despre companie, despre fiecare gama de vinuri de soi, podgorii, crame sau medalii li se alatura recomandari din domenii conexe lumii vinului, cum ar fi gastronomie sau lifestyle”, declara

Echipa Vincon Romania implicata in proiect este alcatuita din Simona Hancu – Director de Marketing, Irina Ganea – Brand Manager, Bogdan Costin – Brand Manager, Horatiu Mitu – Brand Manager si Corina Nedelcu – Manager Produs. Echipa Propaganda este alcatuita din: Ionut Andrei – Head of Digital, Adriana Tudoran – Account Manager, Alexandru Vladu – Account Executive, Iulia Stefanica – Web Designer si Mihai Tudor – Head of Development.

.


PUBLICITATE: