Plantronics introduce primele casti bluetooth cu suport pentru gat si auricule: Voyager 6200 uc
Vineri, 26 Ianuarie 2018

Compania ofera acum cea mai larga gama de dispozitive Bluetooth stereo cu anulare activa a zgomotului de fundal

adplayers.info

Plantronics (NYSE: PLT), pionier in domeniul echipamentelor audio si lider global in industria comunicatiilor, a lansat Voyager 6200 UC, cele mai nou membru al gamei sale premium de casti audio enterprise, anunta responsabilii de relatii publice si comunicare.

Noul sistem de purtare in jurul gatului dispune de conectivitate Bluetooth, design cu antifonare si cu auricule confortabile, anulare activa a zgomotului de fundal (Active Noise Cancellation - ANC) si integrare cu principalele aplicatii UC (Unified Communication). Prin adaugarea Voyager 6200 UC la gama sa, Plantronics le ofera acum profesionistilor cea mai larga gama de dispozitive Bluetooth stereo cu ANC.

“Combinarea stilurilor de munca individuale devine tot mai importanta, mai ales atunci cand este vorba de atragerea talentelor din generatiile Mileniali si Y”, consider Alaa Saayed, analist principal ICT in cadrul Frist & Sullivan. “Oferind la alegere o gama larga de casti si lasandu-i pe consumatori sa-si exprime preferintele, managerii pot creea scenarii win-win solide, optimizand comunicarea unificata si experienta de colaborare in cadrul companiei, generand o atmosfera pozitiva in randul angajatilor.”

„Continuam sa auzim ca zgomotul si distragerea atentiei sunt primele reclamate de catre angajatii din birouri”, spune Gavin Sear, Global Product Marketing la Plantronics. „Cel mai bun mijloc de a-i face pe oameni sa adopte tehnologia care-i poate ajuta sa comunice si colaboreze mai bine este sa le oferi optiuni ce adreseaza stilul lor individual de munca, fie ca sunt sau nu in birou. Voyager 6200 UC ofera aceasta versatilitate auditiva de business pentru un nou grup de utilizatori care considera oferta actuala de casti prea limitativa.”

Voyager 6200 UC ofera o combinatie unica de caracteristici si beneficii peste oricare alte casti audio cu suport pentru gat si auricule de pe piata. Cu patru microfoane omni-directionale care preiau sunetul din toate directiile, modelul livreaza o experienta audio profesionista de ambele parti ale apelului, fara zgomote de fond, cu ajutorul „technologiei de vorbire clara” de la Plantronics

Deasemenea, anularea activa si pasiva  a zgomotului de fundal asigura claritate atunci cand exista poluare fonica fie in birou, fie in afara acestuia. Banda larga audio asigura apeluri clare de pe computer si sunet stereo premium Hi-Fi, deosebit de important pentru a asculta muzica.

Mai putem nota Design versatil, care le permite utilizatorilor o auditie stereo, fie ca este vorba de apeluri telefonice sau ascultat muzica, sau sa elibereze o ureche prin scoaterea auriculei pentru a acorda atentie zgomotului ambiental; suportul pentru gat vibreaza discret atunci cand utilizatorul primeste un apel telefonic sau o alerta de orice fel

Unul din beneficiile livrate de sistem este abilitatea de a se conecta pasiv cu pana la opt dispozitive si activ cu doua simultan pentru un management audio usor. Bluetooth Clasa 1 ofera o raza de acoperire wireless de pana la 30 de metri. Deloc de neglijat este si alerta dinamica de pornire a microfonului, care asigura productivitate optima prin alertarea utilizatorului cu un fluierat in ureche, daca incepe sa vorbeasca atunci cand microfonul este pe „mut”. Sistemul beneficiaza de pana la noua ore de convorbiri si pana la 16 ore de ascultare, pentru a comunica si colabora toata ziua, compatibilitatea cu Plantronics Manager Pro™, disponibil separat, ceea ce ajuta echipele IT sa aiba acces la oricare casca audio Plantronics compatibila, utilizata in cadrul companiei.

Voyager 6200 UC beneficiaza de suport integral prin Plantronics Manager Pro, care le permite administratorilor IT sa monitorizeze, administreze si intretina tehnic echipamentele din intreaga companie, inclusiv sa efectueze analize de utilizare si acustice. Aceasta include abilitatea de a configura experienta de utilizator, administrarea instalarilor de firmware precum si obtinerea de date predictive pentru a detecta problemele de compatibilitate inainte ca acestea sa devina critice. Plantronics Manager Pro este disponibil ca serviciu cu abonament si este vandut separat de familia de produse Voyager.

Plantronics este un pionier in domeniul echipamentelor audio si un lider global in industria comunicatiilor. Cream solutii inteligente si adaptate care sprijina nevoile cele mai importante ale clientului nostru: experimentarea si facilitarea unei comunicari simple si clare, in timp ce se bucura de medii inconjuratoare lipsite de distrageri. Solutiile Plantronix sunt folosite la nivel mondial atat de catre consumatori, cat si de catre alte afaceri, fiind alegerea ideala pentru birouri cu format deschis.

De la Unified Communications si ecosisteme de servicii clienti, la analize de date si casti cu tehnologie Bluetooth, Plantronics ofera solutii de comunicatii de inalta calitate pe care clientii nostri se bazeaza astazi, in timp ce inoveaza fara incetare, in numele viitorului lor. Pentru mai multe informatii, accesati Plantronics.com. Marca comerciala Bluetooth este detinuta de catre Bluetooth SIG, Inc. si orice utilizarea a marcii de catre Plantronics, Inc. se afla sub respectiva licenta. Toate celelalte marci comerciale sunt proprietatea detinatorilor acestora.

Lider mondial in comunicarea audio pentru consumatori rezidentiali si companii, Plantronix este prezent in Romania de la sfarsitul anilor 1990 prin intermediul unui parteneriat de durata cu distribuitorul local ABN Systems International, www.abnsystems.ro 

Mai multe informatii despre caracteristicile oferite de Voyager 6200 UC, familia de produse Voyager si Plantronics Manager Pro sunt disponibile la www.plantronics.com 

Mai mult in PR, Conturi,

PUBLICITATE: