Patinoarul Telekom Arena si-a deschis portile pentru publicul larg. Gratuit la hochei si patinaj pentru copii.
Marti, 03 Ianuarie 2017


Grupurile organizate de copii si elevi, cat si juniorii care practica hochei sau patinaj beneficiaza de acces gratuit la Telekom Arena pentru sesiunile de antrenament pe intreg parcursul anului.

adplayers. info

Gratuit pentru copii si elevi, cat si juniorii care practica hochei sau patinaj

Patinoarul Telekom Arena s-a deschis oficial si pentru publicul larg, odata cu Sarbatorile de Iarna, pentru a aduce bucurie deopotriva copiilor si adultilor, in sezonul dedicat sporturilor pe gheata. Grupurile organizate de copii si elevi, cat si juniorii care practica hochei sau patinaj beneficiaza de acces gratuit la Telekom Arena pentru sesiunile de antrenament pe intreg parcursul anului.

Sustinut de Telekom Romania, Allianz-Țiriac, Dedeman si Skoda, initiativa Telekom Arena este un proiect unic al Fundatiei Ion Tiriac- singurul patinoar din zona Bucuresti-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internationale si in acord cu indicatiile Federatiei Internationale de Hochei. Principalul sau scop este incurajarea practicarii sportului in randul copiilor, tinerilor si sprijinirea echipelor sportive in atingerea celor mai inalte performante.

Program si tarife pentru publicul Larg. 


Programul patinoarului Telekom Arena pentru publicul larg, incepand cu data de 2 ianuarie 2017, programul de functionare a patinoarului pentru publicul larg este de luni pana vineri intre orele 19:00-20:40, iar sambata si duminica accesul celor care doresc sa practice patinajul de agrement se va face in doua intervale - 11:00-12:40, respectiv 18:00-19:40.

Tarifele de acces la patinoar pentru o sesiune, care dureaza 1 ora si 40 de minute, sunt: astfel- de Luni-Vineri, persoane cu varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani – 13 lei (TVA inclus)/sesiune, persoane cu varsta peste 12 ani – 20 lei (TVA inclus)/sesiune. Sambata-Duminica, persoane varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani – 16 lei (TVA inclus)/sesiune, persoane cu varsta peste 12 ani – 23 lei (TVA inclus)/sesiune. Inchirierea patinelor este supusa tarifului de 10 lei (TVA inclus)/sesiune.

Patinoarul este situat pe Strada Drumul Garii Odai (Otopeni), vizavi de Aeroportul International Henri Coanda. Pentru a ajunge la locatie, doritorii pot accesa transportul in comun, liniile expres de autobuz 780 si 783 si linia de autobuz standard 449 avand statii in apropierea aeroportului Otopeni.

Construit la initiativa lui Ion Țiriac si operat de Fundatia Ion Țiriac, patinoarul Telekom Arena a fost inaugurat pe data de 7 decembrie 2016, in prezenta a numerosi invitati, personalitati ale vietii publice si vietii sportive.

Fundatia Țiriac (www.fundatiaiontiriac.ro ) este o organizatie non-profit, apolitica si non-guvernamentala, care s-a nascut la initiativa si din dorinta domnului Ion Țiriac de a contribui la dezvoltarea sportului si incurajarea practicarii acestuia in randul copiilor si tinerilor din Romania. Activitatile fundatiei sustin, de asemenea, societatea in ansamblul sau, oferind suport persoanelor aflate in situatii dificile de viata.

Mai mult in Responsabilitate Sociala, CSR, Sponsorship, 


PUBLICITATE: