Mol Romania a batut palma cu Mmd pentru contul de PR
Miercuri, 14 Ianuarie 2009
 (AdPlayers.ro, Irina Toma)

Agentia de comunicare Mmd Corporate, Public Affairs and Public Relations Consultants a fost aleasa pentru a gestiona activitatile de comunicare Mol Romania in 2009 si 2010. Potrivit agentiei, decizia a fost luata in urma unui proces de selectie, organizat la sfarsitul anului trecut, si implica un contract de doi ani intre cele doua companii.

Conform reprezentantilor In aceasta perioada, Mmd va asigura pentru MOL o gama larga de servicii de PR, incluzand consultanta strategica pentru managementul reputatiei corporatiste, relatii cu presa si managementul evenimentelor, CSR, comunicare interna, precum si managementul situatiilor de criza.

"Suntem incantati ca vom putea oferi suport in gestionarea reputatiei companiei MOL pe piata din Romania, fiind convinsi ca expertiza noastra, deja dovedita, in acest sector de activitate va contribui la o colaborare eficienta in 2009 si 2010”, a declarat Jan Simunek (foto), General Manager pentru Mmd Romania.

Mmd Corporate, Public Affairs & Public Relations Consultants (www.mmdcee.com) este o companie internationala de consultanta in comunicare, cu birouri in 19 tari din Europa Centrala & de Est, Europa de Sud-Est si Eurasia. Prima agentie internationala care a patruns pe piata din Romania in 1999, potrivit companiei, Mmd are o echipa de 20 de consultanti. Printre clientii actuali pe piata din Romania se numara Visa Europe, ING Fond de Pensii, General Electric, GED, Intel, Lenovo, Tenaris, Starbucks, Discovery Networks, Mars, BMS, SCA, easyJet, Euromedic sau Turner Broadcasting.


PUBLICITATE: