Licitatia APLAST, la Bigger Group
Marti, 01 Aprilie 2008

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Bigger Group a castigat contul APLAST in urma unei licitatii desfasurate in luna martie, anunta responsabilii de relatii publice ai grupului de comunicare condus de Marcel Straut (foto)

Potrivit sursei, campania castigatoare in pitch se bazeaza pe comunicare integrata si va utiliza media traditionale: OOH, radio, presa scrisa si Internet.

 

“Dorim ca APLAST sa devina optiunea nr. 1 in materie de ferestre in Romania si consideram ca alegerea agentiei Bigger ne va ajuta sa atingem acest obiectiv. Cu siguranta vom avea o colaborare pe termen lung.” a declarat Ciprian Cherciu, P.R. & Marketing Manager APLAST.

 

Potrivit companiei, investitiile de peste 7 milioane de euro realizate in 2007 situeaza compania APLAST pe primul loc in Romania la productia de sisteme de ferestre si usi. Infiintata in anul 2000, reteaua nationala de desfacere APLAST este formata din peste 300 de dealeri si aproximativ 230 de magazine proprii.

 

Bigger este un grup de companii care ofera servicii de comunicare integrata, rezultat in urma unui proces de rebranding din fostul Starlink Group. Infiintat in 2003 sub numele Starlink, Bigger Group a inregistrat in anul 2007 o cifra de afaceri de 14,8 milioane de euro.


PUBLICITATE: