Legrand Romania la BtB Advertising
Miercuri, 03 Mai 2006

Legrand Romania la BtB Advertising( AdPlayers.ro ) BtB  Advertising va furniza companiei Legrand Romania servicii complete de promovare constand in conceptia si coordonarea campaniilor nationale, creatie ATL si BTL, productie, media, relatii publice si organizare de evenimente. Contul a fost castigat in urma unei licitatii desfasurate in luna aprilie, dupa cum a declarat pentru AdPlayers Linda Willy (foto) - Executive Director, BtB Advertising. “Colaborarea a fost semnata pe un an, intr-un prim stadiu”, mai afirma Linda Willy.

“Optiunea noastra s-a indreptat spre BtB Advertising, care ne-a propus cele mai potrivite solutii in vederea implementarii planurilor noastre de comunicare”, declara Dan Coldea, Director de Comunicare Legrand Romania. “Suntem convinsi ca parteneriatul cu BtB Advertising va avea rezultate foarte bune”, spune executivul companiei.

Directorul de comunicare afirma ca Grupul Legrand (www.legrandelectric.com ) este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata de produse si sisteme pentru instalatii electrice si retele informatice, fiind lider mondial in productia de aparataj si cable management. La nivelul anului 2005, Grupul a inregistrat vanzari de 3,2 miliarde Euro in peste 160 de tari, avand 31.000 de angajati si peste 130.000 de produse.

Grupul Legrand a inceput activitatea in Romania in 1993, alaturi de cativa parteneri, iar in 1997 a fost infiintata reprezentanta. Cresterea continua a cifrei de afaceri corelata cu cererea tot mai mare de produse electrice a determinat crearea in 2005 a filialei Legrand Romania, care acopera distributia in plan national prin distribuitorii sai si prin echipa alcatuita din 23 de persoane incluzand 11 ingineri de vanzari, specialisti pentru suport tehnic, marketing, comunicare si logistica.

BtB Advertising este o agentie full-service independenta, infiintata in 2003. Compania ofera servicii complete de comunicare (strategie, creatie, client service, media, productie, PR) pentru clientii locali si internationali.

(Irina Toma info@adplayers.ro )


PUBLICITATE: