Interactive: Infinit Solutions motorizeaza Honda, divizia moto
Luni, 18 Iulie 2011


(AdPlayers, INFO )

Infinit Solutions motorizeaza Honda, divizia moto.  Agentia interactiva a realizat www.honda-moto.ro , site-ul motocicletelor Honda in Romania. In cadrul proiectului, Infinit Solutions a creat identitatea online, a dezvoltat si implementat strategia de comunicare interactiva.

Alex Cernatescu, CEO Infinit Solutions: “Am ales o abordare ce pastreaza linia de comunicare pe care am pornit impreuna cu Honda Trading Romania, punand accent in primul rand pe informatia structurata in sectiuni bine determinate, usor de identificat si urmarit. Functionalitatiile si designul subliniaza nota de interactivitate pe care am dorit sa o contina acest proiect.” 

 „Aceasta lansare face parte din strategia de creare a unei imagini complexe a diviziei de motociclete in mediul online romanesc”, afirma Mihai Sandu, Business Planning Representative Honda Trading Romania. “ Site-ul beneficiaza de un aspect fresh, care inspira adrenalina si indeamna consumatorul sa isi doreasca sa incerce unul dintre modele Honda. www.honda-moto.ro ofera clientului toate informatiile relevante despre modele comercializate, de la descriere, specificatii pana la preturi.”

In portofoliul Infinit Solutions se numara clienti precum Rompetrol, Honda Trading Romania, X-Trade Brokers, Desperados, Generali ,JTI, Rin Group, Adama, Fashion House, Caparol, GSbet si altii.

Mai mult in Conturi


PUBLICITATE: