Evenimente destinate marketingului si comunicarii la Print & Sign 2015
Vineri, 24 Iulie 2015
adplayers. info

Print & Sign 2015, cel mai mare targ de tiparsisemnalistica din Europa Centralasi de Est ce va avea loc la Romexpo intre 8 si 11 septembrie, va gazdui un maraton de evenimente destinate  marketingului si comunicarii.

Dedicat atat producatorilor, cat si beneficiarilor de produse din industria de print, ambalaje, etichete si semnalistica, Print & Sign 2015 a se va desfasura pe o suprafata de aproape 13.500 de metri patrati. Evenimentul din acest an estimeaza ca va atrage peste 150 de companii si peste 5.000 de vizitatori in pavilioanele C1, C2, C4, C5 si C6, din Centrul Expozitional Romexpo.

Evenimentele Print & Sign 2015

 

8 SEPTEMBRIE. FORUMUL PACK SHOW – da tonul in COMUNICAREA LA RAFT

In cadrul evenimentului  va vorbi LUCIEN MOONS, unul dintre cei mai reputati specialisti internationali ai strategiei de marketing integrate.  Fondatorul companiei Win Win Marketing, specializata pe construirea strategiilor de marketing pentru companii,  Moons este considerat o mina de aur pentru clientii sai, reusind, chiar si in perioade economice dificile, sa ajute companiile sa inregistreze cresteri cu doua cifre ale cifrelor de afaceri.

Pe langa Lucien Moons, dintre speakerii ce tin cap de afis ai Forumul Pack Show se mai numara VLADIMIR MANASTIREANU, Vicepresedinte al grupului Cris-Tim, ALINA TRISCAS, Account Manager /Shopper Marketing in cadrul Geometry Global Bucharest, premiata cu aur anul acesta la Cannes Lions sau CRISTI STANCU, fondatorul studioului de creatie Remark Studio, premiat cu aur in cadrul competitiei internationale de design de ambalaj – Pentawards 2014.

Forumul Pack Show se adreseaza advertiserilor, marketerilor, brand managerilor dar si desingerilor si producatorilor de ambalaje si etichete. Anul trecutForumul Print & Pack, devenit Forumul Pack Show in 2015, a avut 12 speakeri de top romani si internationali, ale carorprezentari au avut in total 5 ore, reusind sa atraga in audienta peste 250 de persoane.

Forumul Pack Show , conferinta organizata in cadrul Pack Show, este singura expo – conferinta din Romania dedicata industriei de ambalaje si etichete, ce are loc in perioada 8 – 11 septembrie, la Romexpo.

9 SEPTEMBRIE. PRINTTEX CONFERENCE – conferinta viitorul printului pe textile.

In cadrul evenimentului, timp de peste 4 ore, speakeri de top romani si straini vor sustine sesiuni de prezentare despre domeniul printului digital pe textile, pe care specialistii il numesc deja  “The next big thing” in industria tiparului.Printre vorbitorii evenimentului se numara specialisti cu reputatie internationala in domeniul printului si semnalisticii.

 

RAIMAR KUHNEN-BURGER – Regional Marketing Manager, EFI, doctor in Stiinta designului, master in Comunicarea prin culoare si diploma universitara in Graphic Design.

MIKE HORSTEN – General Manager Marketing pe Europa, Orientul Mijlociu si Africa in cadrul Mimaki Europe BV, cu o experienta de peste 30 de ani in domeniul marketingului international si al productiei de imprimare digitala, care a dat startul  unei noi ere pentru  furnizorii de servicii de imprimare in anul 1991, gasind o modalitate de a imprima si modifica imagini mari prin intermediul laminatoarelor HP si masinariilor existente in acea perioada.

MICHAEL FRETER, MANAGING DIRECTOR PSI, celmai mare targ de promotionale din Europa, vaabordatema “Printulpe textile in industria de promotionale”, vorbind despre tendintele din aceastapiata, darsi despre viitorultiparului digital in sectorul de promotionale textile.

TEODORA BURZ, director de marketing si expansiune al Orka Holding, unul dintre cele mai importante holdinguri textile din lume. Cu o cifra de afaceri de 140 de milioane de dolari, care detine in portofoliu peste 400 de magazine de moda pentru barbati, deschise pe aproape 40 de piete la nivel international. Brandurile detinute de acest grup sunt Tween si Damat, care se adreseaza segmentului mediu plus si D'S Damat pentru persoanele cu venituri  medii. Vezi agenda completa PrintTex Conference.


10 SEPTEMBRIE. CROSS MEDIA MARKETING FOR PRINTERS  

Conferinta CROSS MEDIA MARKETING FOR PRINTERS  va fi sustinuta de Jacky Hobson (JH), omul care a ajutat peste 70 de companii sa-si optimizeze ROI-ul prin intermediul Cross Media Marketing-ului. Jacky Hobson este un marketer cu o experienta de peste 25 de ani, fiind fondator si director al firmei de consultanta in marketing Up Marketing si Mentor/Consultant in cadrul Canon European Business Builder Programme (EBBP).          

Potrivit estimarilor facuite de organizatorii Print & Sign de la Euroexpo, cele trei mega conferinte vor atrage sute de top si middle manageri in audienta: advertiseri, directori generali, de achizitie si de marketing din retail – FMCG, banking, pharma, auto (domeniile care aloca cele mai mari bugete pentru marketing), brand manageri, fashion designeri, designeri de interior, producatori si designeri de ambalaje si etichete, directori generali si antreprenori de tipografii si copy-centere.

Concursul “COLANTORUL ANULUI” 2015,

Organizat in perioada 9 – 10 septembrie de Algernon, Concursul “COLANTORUL ANULUI” 2015 aduce in competitie un concurs de colantari auto, la care, in prima zi de lansare, s-au inscris 16 participanti din numarul total stabilit la 30.

 

Concursul se adreseaza specialistilor in colantare, angajati ai atelierelor de productie publicitara sau freelancers, care vor sa isi masoare nivelul de performanta folosind foliile profesionale pentru colantare auto marca Orafol si  pune in joc premii in valoare de peste 2000 de euro.


MEGASHOPUL DE APLICATII PRINT & SIGN,

Organizat pe toata perioada targului 8 – 11 SEPTEMBRIE,
 evenimentul este o sursa de inspiratie pentru advertiseri, marketeri si brand manageri. Un sector cheie in cadrul Print & Sign, Megashopul de Aplicatii se adreseaza tipografiilor si atelierelor de productie publicitara care doresc sa isi expuna aici oferta de aplicatii grafice.

Pana in prezent, 45 de companii si-au rezervat deja stand in aceasta zona, printre care se numara: Eurobusiness Group, Neico, Grafoprint, Waldpress, Partos, LTHD Corporation, ArtPress, Antel, Viofil, Zingerlemetal, Prosinco, Stil Media, PR &Graphart, Dem Media, Fusion Design, Display Group, CIM Market. 


Mai mult pe pagina online a evenimentului Print & Sign, la care adplayers este partener media.

Mai mult in Targuri si Expozitii


PUBLICITATE: