Estimat la 15.000-20.000 EUR, portalul Realestate Romtelecom a fost dezvoltat de Webstyler
Miercuri, 11 August 2010


Realestate.Romtelecom.ro
Dezvoltare: Webstyler
Implementare: Romtelecom

 (AdPlayers, Iulian Toma)

Portalul Realestate Romtelecom (realestate.romtelecom.ro) fost dezvoltat de Webstyler si implementat de catre o echipa a companiei de comunicatii. Reprezentantii de relatii publice au afirmat pentru AdPlayers ca agentia de servicii interactive a dezvoltat proiectul in baza parteneriatului pentru servicii online pe care Romtelecom il are cu Webstyler si GMP PR

Portalul realestate a fost dezvoltat in aproximativ 4 luni, insa oficialii Romtelecom nu au dezvaluit valoarea proiectului. Surse din piata de servicii interactive au estimat pentru AdPlayers platforma online realestate.romtelecom.ro la un buget cuprins intre 15.000 - 20.000 EUR. 

Creat si dezvoltat ca instrument online de promovare a proprietatilor imobiliare ale companiei, site-ul realestate.romtelecom.ro ofera in prezent spatii cu o suprafata totala de peste 100.000 mp, in localitati situate atat in mediul urban, cat si rural. Portalul se adreseaza clientilor interesati de tranzactii cu spatii imobiliare, atat persoanelor juridice si fizice dar si agentiilor imobiliare care urmaresc sa colaboreze cu Romtelecom. 

Potrivit companiei, Romtelecom detine cateva mii de proprietati imobilare in intreaga tara, ofertele publicate pe site fac referire la spatii destinate activitatilor cu profil comercial, de birouri si/sau de depozitare, spatii tehnice, turistice, apartamente si terenuri. Activitatea de gestionare a portofoliului imobiliar al companiei este coordonata de o structura dedicata, infiintata in urma cu 3 ani.

Mai mult in Interactive, PR
 

PUBLICITATE: