Dumbrava Vlasiei ii invita la joaca pe copiii cu deficiente de auz de la Fundatia Light Into Europe
Joi, 07 Iunie 2018
 

Credit: Severian Pavel

Vineri, pe 8 iunie, copiii cu deficiente de auz de la Fundatia Light Into Europe sunt in vizita la Dumbrava Vlasiei, unde se va organiza pentru ei un program de joaca cu multe activitati interesante, care sa-i bucure si sa-i stimuleze

adplayers. info

Verdeata multa, soare, un loc de joaca amenajat in mijlocul naturii, activitati recreative si aer curat. De toate acestea se vor bucura vineri, pe 8 iunie, copiii cu deficiente de auz de la Fundatia Light Into Europe. Acestia vor vizita Dumbrava Vlasiei, acolo unde se va organiza pentru ei un program de joaca cu multe activitati interesante, care sa-i bucure si sa-i stimuleze.

Potrivit organizatorilor evenimentului, copiii vor avea ocazia sa se implice in jocuri de echipa, sa picteze, sa interpreteze mici scenete si, cu putin noroc, se vor putea bucura de aparitia vreunui iepuras sau caprioara care obisnuiesc uneori sa traverseze Dumbrava.

Fundatia Light Into Europe este o asociatie caritabila care a luat fiinta in 1986 si care are drept cauza sprijinirea copiilor cu deficiente de auz si vedere in Europa de Est, cu scopul de a le dezvolta abilitatile, de a crea oportunitati pentru ei astfel incat sa se integreze ca adulti responsabili in societate.

Dumbrava Vlasiei este un proiect unic pe piata rezidentiala din Romania. Localizat in nordul Bucurestiului, complexul rezidential Dumbrava Vlasiei se intinde pe aproximativ 90 de hectare si va cuprinde 5 sate distincte, conectate de un parc si inconjurate de o padure deasa de stejari.

Locul a fost gandit ca o comunitate autonoma, privata, oferind locuitorilor sai toate conditiile pentru a duce un stil de viata sanatos si de inalta calitate, ce pune accentul pe tihna si agrement. In Dumbrava Vlasiei, importante birouri de arhitectura realizeaza proiecte spectaculoase, special concepute pentru acest complex, ce sprijina viziunea unei arhitecturi de exceptie. 


Mai mult in CSR
, Responsabilitate Sociala, PR,


PUBLICITATE: