Cu peste 3.800 de restaurante in lume, lantul Popeyes Romania vrea 100 de restaurante si pe piata locala in urmatorii 10 ani
Marti, 15 Noiembrie 2022

 

Compania marcheaza un pas important in planul de extindere deschizand pe 12 noiembrie primul Drive-Thru din tara, in Centrul Comercial Lemon Retail Park, din Voluntari, Ilfov.

AdPlayers. info

Cu peste 3.800 de restaurante in lume, lantul de restaurante Popeyes Romania vrea 100 si pe piata locala in urmatorii 10 ani. Compania marcheaza un pas important in planul de extindere deschizand pe 12 noiembrie primul Drive-Thru din tara, in Centrul Comercial Lemon Retail Park, din Voluntari, Ilfov.

Fanii preparatelor si bucatariei Popeyes se vor putea bucura de celebrul pui din Louisiana in noul restaurant care ofera cea mai completa experienta de pana acum, putand comanda fie pe linia de Drive Thru, fie in zonele dedicate pentru comenzile dine in sau take out. Noul restaurant de tip Drive-Thru va deservi atat locuitorii din Pipera-Voluntari, cartierele adiacente din Floreasca si Pipera, cat si pe cei care se afla in tranzit, deoarece este amplasat strategic la intrarea pe autostrada A3, spre munte.

„Deschiderea primului restaurant de tip Drive-Thru la doar o jumatate de an de la intrarea pe piata din Romania reprezinta un pas foarte important in dezvoltarea retelei de restaurante pe plan local”, a declarat Mihaela Lungu, Chief Marketing Officer, Popeyes Romania.

,,Suntem pregatiti sa le oferim oaspetilor nostri o experienta completa, adaptata fiecarei nevoi. Fie ca vin cu familia la cumparaturi in noul centru comercial, fie ca sunt in tranzit, acestia se vor bucura de produse proaspat pregatite din ingrediente de cea mai buna calitate, totul pentru a le oferi gustul inconfundabil Popeyes”, a adaugat executivul companiei.

In conferinta de lansare Mihaela Lungu a mai spus deasemenea ca lantul de restaurante livreaza si prin cei mai importanti jucatori in livrari la domiciliu, segment ce reprezinta practic o noua piata, neinlocuita de vanzarile in locatii in perioada post-pandemie si va ramane consistent si in continuare.

Potrivit oficialului de marketing, reteaua care include deja 5 restaurante deschise in Bucuresti, pana la sfarsitul anului compania va mai inaugura o noua locatie in Compleul Comergial Orhideea, in luna decembrie.

Printre facilitatile oferite, oficialii retelei enumera accesul facil cu masina si orarul extins de functionare fac din primul Drive-Thru Popeyes locul ideal pentru a savura o masa delicioasa, cu produse pregatite dupa o reteta unica pe piata din Romania. Terasa special amenajata in exterior, cat si spatiul ofertant din interior sunt o alternativa perfecta pentru cei care doresc sa se opreasca in drumul spre munte sau sa se bucure de pauza de masa de la serviciu.

Cel mai nou restaurant Popeyes Drive-Thru, din Lemon Retail Park, va oferi o experienta digitala completa. Oaspetii vor putea comanda atat din confortul masinii la linia de Drive, cat si in restaurant, la kioskurile de comanda. Mai mult, vor avea la dispozitie si aplicatia mobila Popeyes, iar fiecare comanda va fi recompensata cu puncte de loialitate ce se pot transforma in produse din partea casei, dupa inregistrare. Pentru cei din zona, Popeyes Delivery va fi disponibil pentru comenzile la domiciliu, prin Glovo si Tazz.

Reteaua de restaurante Popeyes, in peste 30 de tari

La nivel Global, Popeyes numara peste 3.800 de restaurante deschise in peste 30 de tari si s-a impus pe piata restaurantelor cu servire rapida datorita tehnicilor de gatire si a condimentelor specifice bucatariei din Louisiana. Reteta unica si modul de preparare a puiului constau in marinarea timp de 12 ore cu un mix exploziv de condimente Cajun, pregatirea manuala prin panada si prajirea la temperatura optima pentru obtinerea unui produs crocant la exterior si fraged la interior.

Popeyes Romania a deschis pana in prezent patru restaurante in mall-uri importante din Bucuresti: Baneasa Shopping City, Parklake Shopping Center, AFI Cotroceni si Centrul Comercial Drumul Taberelor. Planul de extindere Popeyes va continua si in anii ce urmeaza, fiind vizate zone strategice din tara.

Fondat in New Orleans, in 1972

Fondat in New Orleans in 1972, Popeyes ® are peste 50 de ani de istorie si traditie culinara. Popeyes® se distinge printr-un meniu unic in stil Louisiana, care include produse de pui, unic condimentat, creveti prajiti si alte retete locale. Pasiunea brandului pentru mostenirea sa din Louisiana si mancarurile aromate autentice i-au permis lui Popeyes® sa devina unul dintre cele mai mari restaurante cu produse din pui cu servire rapida din lume, cu peste 3.800 de restaurante la nivel global.

Restaurant Brands International Inc.

Restaurant Brands International Inc. este una dintre cele mai mari companii de restaurante cu servire rapida din lume, cu peste 35 de miliarde de dolari in vanzari anuale la nivelul intregului lant si peste 29.000 de restaurante in peste 100 de tari. RBI detine patru dintre cele mai cunoscute si apreciate branduri de restaurante cu servire rapida din lume – TIM HORTONS®, BURGER KING®, POPEYES® si FIREHOUSE SUBS® care functioneaza independent de zeci de ani. Prin platforma sa Restaurant Brand for Good, RBI isi imbunatateste continuu eforturile in directia sustenabilitatii produselor alimentare, a protejarii planetei, oamenilor si comunitatilor.

Mai mult in Campanii, Retail, Restaurante


PUBLICITATE: