Creatia Credit Europe Bank, la Imager
Joi, 10 Aprilie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Creatia Credit Europe Bank este din acest an la Imager. Agentia de publicitate a realizat o noua campanie la „creditele imobiliare” cu doua executii, pentru POSM si outdoor .

 

“Vizualul de outdoor - o panorama cu blocuri a unui intreg oras a fost foarte potrivit pentru ceea ce credem noi despre creditele de casa: sute si mii de case se tranzactioneaza zilnic, iar Credit Europe Bank are pentru toti cei implicati instrumentele potrivite: credite, termene, rate, dobanzi”, spune Marius Davidoni, Senior Art.

 

In paralel, agentia de publicitate a mai conceput si executat o alta campanie in desfasurare, pentru „Card Avantaj”: „Este un fel de beauty campaign care vorbeste despre Card Avantaj ca despre acel gimmick extraordinar, similar celorlalte „ secrete” inventate de-a lungul timpului pentru a pune in valoare farmecul feminin”, sustine Traian Panghe, Creative Director.

 

O a treia campanie si cea mai recenta  este cea pentru „depozitele la termen”: print, web si radio. “ „A fost o provocare pentru noi sa producem vizualul si am gasit solutiile cele mai bune, pe care Alex Galmeanu le-a fotografiat in stilul caracteristic, astfel incat sa avem un layout excelent”, afirma Adrian Calarasu, Account Executive.

 



/ WORK

Produs: Creditele Credit Europe Bank

Advertiser: Credit Europe Bank

Agentie: Imager

 

Cristina Popa – Marketing&Promotion Manager,

Tania Ciochina – Marketing Specialist ,

Horia Glinastei-– Marketing Specialist, 

Aysegul Altay-PR Communication& Advertising Manager.

 

Andreea Bonis – Client Service Director,

Mihaela Albu – Account Manager,

Adrian Calarasu – Account Executive;

Cristian Mare – art;

Oana Stoicescu, Laura Popeanga – copy;

Marius Davidoni - Senior Art;

Traian Panghe – Creative Director

 

 


PUBLICITATE: