Coca-Cola HBC AG, desemnata cea mai sustenabila companie de bauturi din Europa
Vineri, 04 Februarie 2022

 

Creit. Coca-Cola HBC AG

,,Angajamentul pe care ni l-am asumat in octombrie anul trecut este sa reducem emisiile pana la net zero pe intreg lantul de valoare pana in 2040, iar realitatile dure discutate la COP26 ne reamintesc amploarea provocarilor cu care ne confruntam si faptul ca avem, in continuare, cu totii, multe de facut. Ne angajam sa ne respectam angajamentele”a spus Zoran Bogdanovic, CEO, Coca-Cola HBC.

AdPlayers. info

Coca-Cola HBC AG este, din nou, desemnata cea mai sustenabila companie de bauturi din Europa si, pentru al 11-lea an consecutiv, se claseaza in top 3 jucatori din industria bauturilor la nivel global, anunta compania.

Potrivit informarii, rezultatul a fost prezentat in raportul anual global al S&P, care confirma Indexul de Sustenabilitate Dow Jones pentru 2021 (DJSI), unul dintre cei mai importanti parametri de referinta la nivel mondial in materie de sustenabilitate. Coca-Cola HBC AG a primit, de asemenea, distinctia Silver Award din partea S&P Global.

”Aceasta este o recunoastere extraordinara a muncii pe care colegii nostri o depun zi de zi pentru a construi o companie si un viitor mai sustenabile. Este o calatorie care a inceput cu multi ani in urma si pe care o consideram fundamentala pentru dezvoltarea noastra viitoare. Angajamentul pe care ni l-am asumat in octombrie anul trecut este sa reducem emisiile pana la net zero pe intreg lantul de valoare pana in 2040, iar realitatile dure discutate la COP26 ne reamintesc amploarea provocarilor cu care ne confruntam si faptul ca avem, in continuare, cu totii, multe de facut. Ne angajam sa ne respectam angajamentele”a spus Zoran Bogdanovic, CEO, Coca-Cola HBC.

Indexul de Sustenabilitate Dow Jones este un indicator important si relevant pentru companie. Alaturi de alte clasamente si studii independente precum MSCI ESG, CDP, FTSE4Good si FTSE Russell ESG, aceasta recunoastere ne confirma ca angajamentele si actiunile noastre merg in directia potrivita.  Pe plan local, Coca-Cola HBC Romania a fost desemnata cea mai sustenabila companie, pentru al saselea an consecutiv (2016 – 2021), conform Romania CST Index, studiu realizat de agentia de consultanta independenta The Azores.


PUBLICITATE: