Beko vine, incepand cu anul 2020, cu o parte dintre frigidere echipate cu tehnologia HarvestFresh prezentata la IFA 2019
Marti, 10 Septembrie 2019

 

Beko vine, incepand cu anul 2020, cu o parte dintre frigidere echipate cu tehnologia HarvestFresh prezentata la IFA 2019

Noua tehnologie prezentata printre altele la IFA Berlin 2019 se bazeaza pe puterea combinatiei de lumini in trei culori (verde, albastru si rosu) care imita timp de 24 de ore ciclul soarelui si lumina solara,  astfel incat fructele si legumele sunt expuse unui mediu apropiat de cel natural care le ajuta sa isi mentina prospetimea

AdPlayers. Info

Beko, lider al pietei europene de electrocasnice, a anuntat lansarea celor mai inovatoare tehnologii si produse in cadrul IFA Berlin 2019, cel mai mare targ de electronice si electrocasnice. De la electrocasnice mici, la aparate frigorifice, masini de spalat si pana la tehnologia HarvestFresh, toate inovatiile Beko sunt proiectate pentru a contribui la imbunatatirea stilului de viata al consumatorilor.

Reprezentantii de comunicare ai marcii anunta in exclusivitate ca, incepand cu anul 2020, o parte dintre frigidere vor veni echipate cu tehnologia HarvestFresh, care contribuie la pastrarea aspectului si proprietatilor fructelor si legumelor la fel ca in ziua in care au fost cumparate.

Aceasta noua tehnologie se bazeaza pe puterea combinatiei de lumini in trei culori (verde, albastru si rosu) care imita timp de 24 de ore ciclul soarelui si lumina solara, astfel fructele si legumele sunt expuse unui mediu natural care le ajuta sa isi mentina prospetimea. De asemenea, studiile au demonstrat ca aceasta tehnologie va ajuta la conservarea mai buna a nivelului de vitamine A si C din fructe si legume. 

Pe langa aceasta, Beko a mai prezentat tehnologia storcatorului Beko Slow Juicer, capabila sa creeze sucuri si sorbeturi pline de vitamine. Diferit de storcatoarele obisnuite care taie fructele cu lamele de metal, conducand catre o oxidare mai rapida, Slow Juicer-ul zdrobeste fructele si legumele cu 60 RPM pentru a obtine cu 80% mai multe vitamine si cu 15% mai mult suc decat un storcator obisnuit.

Beko Vacuum Blender, o alta tehnologie care evita pierderea nutrientilor din cauza oxidarii, in momentul in care este folosit un blender, rezolva aceasta problema prin eliminarea aerului din recipient inainte de a porni aparatul. Acest lucru duce la pastrarea si retinerea nutrientilor in sucuri pe timp indelungat si faciliteaza pregatirea sucurilor cu o noapte inainte si consumul lor la fel de proaspete a doua zi dimineata.

Tot printre tehnologiile prezentate la IFA 2019 se numara si Beko Soup Maker, care asigura versatilitate prin cele 5 programe presetate: de la supe si sosuri cu o consistenta mai groasa sau mai usoara, la smoothie-uri, functia pentru gheata si functia de auto-curatare. Deasemenea, Beko Soup Maker pastreaza supa calda pana la 40 de minute dupa ce aceasta a fost pregatita, asigurand o temperatura optima pentru servire.

Tehnologia cuptorului Beko CombiSteam este perfecta pentru a crea feluri de mancare rapide si sanatoase. Incorporand cuptorul cu abur si unul obisnuit, obtinem un cuptor multifunctional care se adapteaza perfect fiecarui stil de gatit, fie ca vorbim de un pui suculent, de un peste gatit la abur sau mai crocant, sau de o paine pufoasa facuta in casa.

Alte doua tehnologii noi prezentate de Beko sunt AutoDose si AquaTech®. Tehnologia Beko AutoDose depisteaza murdaria de pe vase sau haine si incarca automat in dispenser cantitatea potrivita de detergent si balsam. Trebuie doar ca rezervorul pentru detergent al masinii de spalat sa fie plin, iar aceasta isi va alege cantitatea optima de care are nevoie la fiecare spalare.

Masina de spalat Beko AquaTech® reduce la jumatate timpul de spalare prin valorificarea puterii naturale a apei, gratie noului design al cuvei. Aceasta masina de spalat se asigura ca rufele sunt atinse de detergent pentru o spalare optima si delicata.


PUBLICITATE: