10 oameni noi de media la OMD Romania
Vineri, 30 Mai 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)


Zece oameni s-au alaturat echipei OMD Romania incepand cu jumatatea lunii trecute, anunta agentia de media, care mai spune ca a incheiat procesul de consolidare a echipei conduse de Cristi Mucichescu – noul sef al companiei de media.

 

Cei zece sunt: Albert Borbely, Client Service Director, Alina Agapie - Print Media Buyer, Media planner-i: Alexandra Zidaru, Andreea Dobrescu, Catalina Constantinescu, Doina Porumb; Dragos Eustafievici -Senior Media Manager, Emil Zamfir -  Media Researcher, Ioana Georgescu - Group Client Service Director, Simona Ene - Senior Media Manager

 

“Pe unii dintre ei ii cunosc fie pentru ca am lucrat direct cu ei, fie pentru ca am colaborat punctual pe anumite proiecte, iar pe unii ii stiu dupa reputatia pe care o au in piata de media locala”, a declarat Cristian Mucichescu, Managing Director al agentiei de media full-service parte din Omnicom Media Group.

 

 


Albert Borbely, Client Service Director la OMD Romania, si-a inceput cariera in advertising cu aproape 7 ani in urma, ca si Research Project Manager in cadrul Graffiti BBDO. Intre 2003 si 2007 a facut parte din echipa Initiative Media, unde a lucrat ca si Strategic Planner, iar ulltima pozitie ocupata a fost cea de Senior Media Manager la Media Direction. Printre clientii cu care Albert a lucrat se numara: Wrigley, Berlin Chemie, Chio Chips, GSK, Tchibo si Beiersdorf.

 Alexandra Zidaru este Media Planner in cadrul OMD. Aceasta lucreaza in publicitate de aproape doi ani iar pana sa ajunga aici a fost Media Planner la Media Direction. Alexandra a lucrat pentru clienti precum: Supreme (Ulpio, Primola, Novatini), Generali, Berlin Chemie (Prostamol, Lioton Gel, Fastum Gel), Blue Air, Papillon sau Billa.

 


Alina Agapie ocupa in OMD pozitia de Print Media Buyer. Si-a inceput cariera in publicitate in 2003, in cadrul Express Media Group, agentie specializata pe buying print. In 2005 s-a angajat la Trend Communication, agentie de publicitate din Cluj-Napoca, unde a fost Strategic Media Planner&Buyer. Cateva luni mai tarziu, tot in 2005, revine in Bucuresti si se angajeaza la Babel Communications ca si media buyer. Printre clientii pentru care aceasta a lucrat se numara: Henkel, Banca Romaneasca, Allianz Tiriac sau Billa.

 Andreea Dobrescu - Media Planner , lucreaza in advertising din 2006. A inceput la Initiative Media, unde a activat timp de un an, intre 2006 si 2007, dupa care a ajuns la Media Direction, pe pozitia de Media Planner. Andreea a lucrat pentru clienti precum: Wrigley (Orbit, Orbit Professional, Winterfresh, Airwaves, Juicy fruit, Hubba Bubba, Solano), Berlin Chemie (Lioton, Prostamol), Mol, Carrefour, Pernod Ricard sau PriceWaterhouseCoopers.

 Catalina Constantinescu are o experienta de patru ani in publicitate. Ultima pozitie ocupata inainte de a veni la OMD a fost de Media Planner in cadrul Media Direction, iar intre 2004 si 2006 a lucrat la MTV Romania, la departamentul de Media Planning&Traffic. Printre clientii cu care a lucrat se numara: PepsiCO, Wrigley, Alianz Tiriac sau Banca Romaneasca.

 Doina Porumb si-a inceput cariera in 2005 in cadrul Ogilvy&Mather Advertising. Dupa 2 ani in care a activat in departamenul financiar al Ogilvy a continuat ca Media Planner la Mindshare Media. Printre clientii cu care Doina a lucrat se numara: Unilever, SAP, Canah, EMCO sau Trust LF International Distilleries. In OMD Romania aceasta ocupa functia de Media Planner.

 Dragos Eustafievici este, incepand cu luna aprilie, Senior Media Manager in cadrul OMD. Intre 2004 si 2007 a lucrat la Media Insight, ultima pozitie ocupata aici fiind cea de Strategic Media Planner Coordinator, iar inainte de a ajunge in OMD a fost pentru scurt timp Senior Media Manager al Bigger Group. Dragos si-a inceput cariera in publicitate in urma cu aproape 6 ani ca si TV planner/buyer in cadrul McCann Erickson. De-a lungul timpului, acesta a lucrat cu clienti precum: Beiersdorf AG, Banc Post (Fond de pensii), Germanos, URBB, Michelin (Romania, Bulgaria, Croatia, Serbia), Coty (Romania, Bulgaria), Orkla Foods sau Volvo.

 Emil Zamfir lucreaza ca Media Researcher din martie 2006. A inceput la International Media Shop si a continuat din 2007 la Media Direction. Inainte de a se angaja intr-o agentie de media, Emil a lucrat la Alfacont, in cadrul departamentului de Client Service. Printre clientii pentru care acesta a lucrat pana acum se numara: QAB, Star Foods, Master Foods, Supreme, Dr. Oetker, Wrigley, Otp Bank, Mobexpert, International Leasing, Cora si Auchan.

 Ioana Georgescu este noul Group Client Service Director al OMD Romania si coordonator, in acelasi timp, al activitatilor de media-buying print. Aceasta are o experienta de aproape cinci ani in industria de publicitate locala, ultima pozitie ocupata fiind cea de New Business Director al Bigger Group. Inainte de aceasta a fost Media Coordinator in cadrul MediaCom, unde s-a ocupat exclusiv de clientul Romtelecom. Cariera in advertising si-a inceput-o ca Media Planner la Media Insight.

 


Simona Ene activeaza in media de aproximativ 13 ani, iar la OMD are functia de Senior Media Manager. Timp de 9 ani a fost Media Director la International Media Shop, iar din 2007 a lucrat in cadrul Media Investment Communication pe pozitia de Senior Media Manager. In primii sai ani de publicitate, intre 1995 si 1998, aceasta a ocupat pe rand pozitiile de Media Planner si Media Director in cadrul Young&Rubicam. Simona a lucrat cu clienti precum: Colgate, Ericsson, Cris-Tim, OTP Bank, Intersnack, Toshiba sau Distrigaz Sud.


PUBLICITATE: