Unul din cei 3 mari operatori de solutii de plata pe Internet, ClickandBuy a fost achizitionat integral de Deutsche Telekom AG
Miercuri, 24 Martie 2010


 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Unul din cei trei mari operatori de solutii de plata pe Internet, ClickandBuy a fost achizitionat integral de Deutsche Telekom AG. Fondat in 1999, sistemul de plata ClickandBuy este operat pe piata de compania de servicii e-money ClickandBuy International Ltd. in Londra. 

Compania de telecomunicatii germana detinea inca din 2006 un procent de 20,2% din ClickandBuy prin fondul de capital T Venture. In aceste zile Deutsche Telekom a achizitionat doar restul partilor. Operatiunea s-a incheiat in urma cu doua zile, si a primit aviz favorabil din partea autoritatilor britanice.

Sistemul de plata este folosit pentru cumparaturi online de peste13 Milioane de utilizatori, fiid certificat de McAfee si testat TÜV - Asociatia Germana de Inspectie Tehica si Testare. Cu vanzari de peste 922 mil EUR generate de clienti in 2008, ClickandBuy a depasit 1 Miliard de EUR in 2009.

ClickandBuy opereaza in prezent cu 120 de monede si 50 de moduri de plata pe teritoriul a 31 de tari din lume. Printre cei care au utilizat solutiile de plata se umara Deutsche Telekom, Scout24 Group, Apple iTunes, Napster, Orange, msn, AOL, Meetic, Parship, Electronic Arts (EA), Codemasters, McAfee, Panda, RTL, Playboy, Financial Times Deutschland, Foto.com, Deutsche Boerse Group, KPMG, Yamaha, Digital River, Redcoon, bonprix (Otto Group).


PUBLICITATE: