Revolut lanseaza oferta de creditare pe piata din Romania. Primii clienti Revolut Bank, invitati sa aplice negarantat pentru nevoi personale
Joi, 18 August 2022

 

Gabriela Simion, Director General al sucursalei Revolut din Romania: ”Creditul de nevoi personale – in stilul Revolut, este usor de obtinut, direct din aplicatie, in cativa pasi simpli, si foarte transparent in privinta costurilor - singurul cost care se percepe fiind dobanda. Nu exista comisioane de emitere si pentru rambursare anticipata si nici alte costuri ascunse. Imprumutul se adreseaza, pentru moment, clientilor Revolut cu istoric de creditare al caror venit poate fi verificat online, insa este un proces etapizat si, in curand, vom fi in masura sa adaugam si alte categorii acceptate.”

AdPlayers. info

Revolut, aplicatia financiara globala cu peste 20 de milioane de clienti in intreaga lume, din care peste 2 milioane in Romania, a anuntat lansarea ofertei sale de creditare pe piata din Romania anunta compania. Primii clienti romani ai Revolut Bank au fost invitati deja sa aplice pentru creditul de nevoi personale negarantat.

Acesta este primul produs de imprumut pe care super-aplicatia il ofera clientilor sai romani. Clientii pot aplica direct in aplicatie si pot primi pana la 125.000 RON in cateva minute. Contractul de credit este semnat cu o semnatura electronica calificata, iar fondurile sunt puse la dispozitie instant in contul clientului. Clientii vor putea sa modifice data de rambursare lunara, sa efectueze rambursari partiale sau totale direct din aplicatie si sa-si verifice extrasul de credit in orice moment.

”Creditul de nevoi personale – in stilul Revolut, este usor de obtinut, direct din aplicatie, in cativa pasi simpli, si foarte transparent in privinta costurilor - singurul cost care se percepe fiind dobanda. Nu exista comisioane de emitere si pentru rambursare anticipata si nici alte costuri ascunse. Imprumutul se adreseaza, pentru moment, clientilor Revolut cu istoric de creditare al caror venit poate fi verificat online, insa este un proces etapizat si, in curand, vom fi in masura sa adaugam si alte categorii acceptate”, a declarat Gabriela Simion, Director General al sucursalei Revolut din Romania.

,,Produsul este oferit doar in moneda locala RON, cu dobanda fixa pe toata perioada creditului, si o durata de maxim 60 de luni. Ca si in cazul altor produse Revolut, ne gandim mai intai la clienti si ne straduim sa le oferim o experienta de management al finantelor personale complet diferita. Produsul nostru este disponibil 24/7 in aplicatie. Clientii au libertatea de a accesa creditul cu usurinta oricand au nevoie de bani si pentru suma de care au nevoie, fara batai de cap sau comisioane suplimentare, atunci cand obtin un imprumut sau il ramburseaza”

”Acesta este doar inceputul, intentia fiind sa adaugam, in viitorul apropiat, si alte produse de creditare cu costuri reduse care sa ajute milioane de romani sa-si gestioneze mai eficient cheltuielile de zi cu zi”, a adaugat Gabriela Simion.

Produsul de creditare Revolut Bank

?            suma maxima acordata in moneda locala: 125.000 RON

?            rata dobanzii este fixa pe toata perioada de creditare si variaza intre 6,99% si 15,59%, in functie de profilul clientului

?            fara comisioane de emitere si rambursare anticipata

?            perioada de rambursare de maximum 60 de luni

?            aprobarea si gestionarea creditului 100% online

?            banii disponibili imediat in contul clientului, dupa obtinerea confirmarii online de acordare a creditului, si posibilitatea de a solicita creditul de oriunde, oricand

Revolut. Peste 2 milioane de clienti persoane fizice

Cu peste 2 milioane de clienti persoane fizice, Romania este cea de-a patra piata europeana unde Revolut Bank lanseaza creditul de nevoi personale, dupa Polonia, Lituania si Irlanda.

Conform unui studiu realizat de o companie independenta pentru Revolut,  apetitul romanilor pentru produse bancare si financiare se orienteaza tot mai mult spre solutii rapide, transparente si sigure de finantare. 27% dintre participantii la acest studiu au declarat ca ar fi interesati sa acceseze, in urmatoarele 12 luni, carduri de credit, 20% credite de nevoi personale si 11%, produse de tipul Buy Now Pay Later (BNPL).

Cel putin 58% dintre respondenti au indicat costurile mai scazute drept principalul motiv pentru preferinta lor fata de solutii de tipul fintech, cum sunt aplicatiile financiare, viteza (57%), siguranta serviciilor (37%) si diversitatea operatiunilor bancare (22%).

Revolut s-a lansat oficial pe piata din Romania in 2018, cu servicii de plati si operatiuni de transfer de bani instant. De la acel moment pana in prezent, peste 2 milioane de clienti au adoptat super-aplicatia financiara, care a devenit numarul 1 pe piata locala, printre utilizatorii de fintech, 78% dintre acestia mentionand Revolut drept cea mai folosita aplicatie din categoria ”all-things-money”.

Din 2018, Revolut a obtinut licenta bancara pentru a opera in UE, emisa de Banca Lituaniei si Banca Centrala Europeana (BCE). Ulterior, compania a depus eforturi pentru a pasaporta aceasta licenta in cat mai multe piete din UE, ajungand, in prezent, la 30 de piete din Spatiul Economic European (SEE), unde are peste 15 milioane de clienti (retail si business).

Mai mult in Business, Banking, Servicii Financiare


PUBLICITATE: